Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: «Τρέχει» για φορ και… πρόκριση

20.07.24 | 12:26

«Μετρημένες» οι ημέρες πλέον που απομένουν για τα επίσημα… αποκαλυπτήρια του φετινού ΠΑΟΚ, με ομάδα και κόσμο να ανυπομονούν για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, την ερχόμενη Τετάρτη (24/7) στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα ωστόσο, ο «δικέφαλος» είναι υποχρεωμένος εκ των πραγμάτων να βρει – και να φέρει στην Τούμπα – τον επιθετικό που τόσο χρειάζεται ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με το όνομα του Φεντόρ Τσαλόφ να παραμένει σε περίοπτη θέση στην λίστα των «ασπρόμαυρων».

Η πρεμιέρα και ο ρόλος του Ιβάν Σαββίδη

Σήμερα στις 20:00, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της ρωσικής Premier League, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται στην πόλη που αποτελεί τη «βάση» του Ιβάν Σαββίδη, το Ροστόφ, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Βεβαίως, αυτό έχει μόνο σημειολογική σημασία για την υπόθεση του Φεντόρ Τσαλόφ και την κατάληξη που θα έχει για τον ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο διεθνή επιθετικό να αναμένεται πάντως να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα της «ομάδας του στρατού».

Όπως προκύπτει από χθες, ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή, με τον «δικέφαλο» να προσπαθεί από τη μία να πείσει τους Ρώσους να πουν το «ναι» με ένα ποσό χαμηλότερο της ρήτρας του Τσαλόφ (3 εκ. ευρώ) και από την άλλη να θέλει να «τελειώσει» άμεσα την όλη ιστορία, στην οποία σημαντικό ρόλο έχει – όπως και πέρσι – ο Ιβάν Σαββίδης,

Το μυαλό στην Μπόρατς

Από την πλευρά του, ο Ράζβαν Λουτσέτσου ασφαλώς και περιμένει… ενισχύσεις αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό του είναι η πρώτη αναμέτρηση με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το ευχάριστο για τον Ρουμάνο προπονητή είναι πως καλώς εχόντων των πραγμάτων την ερχόμενη Τετάρτη θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, με τον ίδιο να έχει σχεδόν καταλήξει στην πρώτη ενδεκάδα της σεζόν και να τονίζει σε καθημερινή βάση στους παίκτες του το πόσο σημαντικό είναι ο ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με το… δεξί τις φετινές υποχρεώσεις του γενικότερα και την… αποστολή για παρουσία στο League Stage του Τσάμπιονς Λιγκ ειδικότερα.