Φωτογραφία: Eurokinissi

Superleague 2

Άλλαξε όλο το τεχνικό team στον ΠΑΟΚ Β’ – Παρελθόν ο Αλεξιάδης

20.07.24 | 12:45

Ο ΠΑΟΚ Β’ θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν με νέο τεχνικό team καθώς οι Αλέξης Αλεξιάδης και Θανάσης Τερζής αποτελούν παρελθόν.

Οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης είναι οι δύο που θα τους αντικαταστήσουν, ενώ αλλαγές υπάρχουν σε όλο το team.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

«Έναρξη σεζόν για τον ΠΑΟΚ Β την Δευτέρα 22.07 με νέο προπονητικό team, ίδιους ωστόσο στόχους.

Η αγωνιστική περίοδος που θα ξεκινήσει το φθινόπωρο του 2024 είναι η τέταρτη για τις δεύτερες ομάδες με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να είναι οι μόνες δύο που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ Β με ανανεωμένο ουσιαστικά ρόστερ – λογική συνέχεια των παιδιών που μεγαλώνουν και … ανεβαίνουν – θα μείνει στην Θεσσαλονίκη και στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής έως τις 19 Αυγούστου, οπότε και θα αναχωρήσει για την Πτολεμαϊδα για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Το νέο προπονητικό δίδυμο θα είναι οι Αποστόλης Παπαβασιλείου και Δημήτρης Ταξίδης, γυμναστής ο Μερτ Ισμπιλίρ, προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Κρυωνάς, γυμναστής αποκατάστασης ο Δημήτρης Πετράκης, αναλυτής ο Γιάννης Βλάχος, team manager ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, γιατρός ο Αργύρης Καραβέλης, φυσικοθεραπευτής ο Σταύρος Τερζανίδης, φροντιστής ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Τεχνικός υπεύθυνος προπονητικής διαδικασίας αναλαμβάνει ο Γιώργος Κωστίκος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους στον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας Αλέξη Αλεξιάδη και στον συνεργάτη του Θανάση Τερζή, οι οποίοι ανέλαβαν τον ΠΑΟΚ Β σε ένα μεταβατικό, δύσκολο στάδιο και σε μια απαιτητική διαδικασία (play offs, play outs) πρωταθλήματος».