Meta: ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963

Γ Όμιλος

Τέλος ο Γιαμπουράνης από την Κόρινθο

20.07.24 | 15:15

Ο Τάσος Γιαμπουράνης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κορίνθου όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, μετά από δύο χρόνια παρουσίας.

Ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας ευχαρίστησε το Δ.Σ. όλων αυτών των χρόνων αλλά και όσους συνεργάστηκε τη τελευταία διετία.

Η ανακοίνωσή του:

« Μετά από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, 3 τίτλους (πρωτάθλημα, κύπελλο, super cup) και μια άκρως επιτυχημένη πορεία στην κατηγορία της Γ’ εθνικής η οποία δεν συνδυάστηκε με άνοδο για εξωαγωνιστικούς λόγους, ήρθε η ώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να αποχαιρετήσω την ομάδα .

Υπηρέτησα το πόστο του γενικού αρχηγού όσο πιο πιστά μπορούσα πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας .
Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Δ.Σ. που πέρασε αυτά τα χρόνια , τους προπονητές και όλο το τεχνικό επιτελείο από φροντιστές μέχρι φυσιοθεραπευτές .

Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές , τους χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ , όπως και στον υπέροχο κόσμο της Μπάρτσα και ιδιαίτερα στη Λέσχη Φίλων Θύρα 3 που ήταν εκεί για την ομάδα στα εύκολα αλλά ακόμα περισσότερο στα δύσκολα .

Θα είμαι δίπλα στη Μπάρτσα ως φίλαθλος πλέον και ελπίζω όλοι οι στόχοι της ομάδας να πραγματοποιηθούν και να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει , στις εθνικές κατηγορίες .

Αποχωρώ γεμάτος πιστεύω πως έδωσα έστω και κάτι βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώνει τους στόχους της. Έδωσα και πήρα πολλά περισσότερα .

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς θα είστε πάντα κομμάτι μου!»