Ο Παπαβασιλείου Credits: Facebook/ΠΑΕ Ηλιούπολη / Ilioupoli FC

Superleague 2

Ανακοίνωσε Παπαβασιλείου για τον πάγκο της η Ηλιούπολη

20.07.24 | 13:16

Ο Σάκης Παπαβασιλείου είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής της Ηλιούπολης, με τον έμπειρο τεχνικό να υπογράφει με την ομάδα της Αθήνας.

Όπως σας είχε ενημερώσει το monobala.gr ο προπονητής από την Κατερίνη ήταν ο βασικός στόχος της Ηλιούπολης για τον πάγκο του συλλόγου, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα.

Ο 47χρονος έχει πολλές… παραστάσεις σε Β’ και Γ’ Εθνική, με το πέρασμά του από τις ομάδες να θεωρείται ιδιαίτερα πετυχημένο.

Η ανακοίνωση της Ηλιούπολης

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηλιούπολη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Σάκη Παπαβασιλείου!

Ο 47χρονος προπονητής, κάτοχος UEFA Pro, μετρά αρκετούς σταθμούς στην καριέρα του σε Football League και Γ’ Εθνική.

Ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, Ιάλυσο, Χανιά, Νέστο Χρυσούπολης, Καραϊσκάκη Άρτας, Αιγινιακό, Βατανιακό και Κοζάνη μόνο πετυχημένος μπορεί να θεωρείται αφού οι ομάδες που αναλάμβανε πρωταγωνιστούσαν και κατακτούσαν τίτλους».

Αναλυτικά το τεχνικό επιτελείο

Θοδωρής Γιακαλής-Βοηθός Προπονητή

Ο Θοδωρής Γιακαλής στη διάρκεια της προπονητικής του καριέρας έχει καθίσει στον πάγκο του Αιολικού, ενώ ακόμη έχει εργαστεί στη Θύελλα Πηγής, Αστέρα Νίκης, Κεραυνό Αφάλωνα, Προοδευτική Σκ. Καλλονής, Ερμή Παμφίλων, Αναγέννηση Γέρας και ΑΟ Μεσοτόπου.

Γιώργος Ζαχαράτος-Γυμναστής

Ο κ. Γιώργος Ζαχαράτος αναλαμβάνει την εκγύμναση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι απόφοιτος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής & αθλητισμού με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Σε επίπεδο συλλόγων είχε αναλάβει την ομάδα του Καραβά, Ύπατο & τον Άρη Πετρούπολης.

Χρήστος Σίτος-Προπονητής Τερματοφυλάκων

Ο κ. Χρήστος Σίτος θα είναι υπεύθυνος για την προπόνηση των τερματοφυλάκων της ομάδας μας. Μεταξύ άλλων στην διάρκεια της καριέρας του ο κ. Σίτος έχει εργασθεί σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ιωνικό.

Θάνος Μανίκας-Φυσικοθεραπευτής

Ο κ. Θάνος Μανίκας είναι πολύπειρος φυσικοθεραπευτής, με το βιογραφικό του να περιλαμβάνει ομάδες όπως ο Πανιώνιος (2014-2024), ο Εθνικός Αστέρας (2006-2007), η Καλλιθέα (2005-2006) και ο Θρασύβουλος (2004-2005).