Ζέλσον Μαρτίνς Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Μαρτίνς: «Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε – Ο προπονητής μου δίνει αυτοπεποίθηση» (video)

20.07.24 | 16:17

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε με την απόδοσή του στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στον Άγιαξ για τη φετινή σεζόν.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ έδειξε διάθεση και άλλαξε προς το καλύτερο την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε.

Σε δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, τόνισε πως ο Άγιαξ είχε καλύτερη φυσική κατάσταση από τους Πειραιώτες και σκοπός είναι να συνεχίσει η ομάδα να βελτιώνεται. Ανέφερε πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό χρειάζεται για να κάνει καλή σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζέλσον Μαρτίνς:

«Οι παίκτες του Άγιαξ προπονούνται περισσότερο καιρό μαζί σε σχέση με εμάς και σε φυσική κατάσταση ήταν σε κάπως καλύτερο επίπεδο.

Για τον Ολυμπιακό ωστόσο ήταν ένα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας. Στο πρώτο ημίχρονο χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να μπούμε στο ματς, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και αυτό είναι που θέλουμε, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να περιμένουν από εμένα ότι θα τα δώσω όλα για την ομάδα. Αυτή τη σεζόν ακολουθώ κανονικά την προετοιμασία, οι προπονήσεις κυλούν καλά, ο προπονητής μου δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι που χρειάζομαι για να έχω μία εξαιρετική σεζόν».