Meta: Athinaikos Athne

Τοπικά

Ελεύθερος από τον Αθηναϊκό ο Θανόπουλος

21.07.24 | 19:23

Ο Άγγελος Θανόπουλος αποχωρεί από τον Αθηναϊκό μετά από κυριολεκτικά μια ζωή στην ομάδα.

Ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Αθηναϊκού μεγάλωσε μέσα στην ομάδα καθώς από παιδί αγωνίζεται με τη φανέλα της.

Η ομάδα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια και «ανανέωσε» το ραντεβού τους για το μέλλον.

Από τη μεριά του ο παίκτης δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως θα του είναι πολύ δύσκολο να μην αγωνίζεται τη νέα σεζόν για την ομάδα της καρδιάς του και της ευχήθηκε τα καλύτερα.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η επιτροπή ποδόσφαιρου , της ομάδας μας αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον αθλητή άγγελο Θανόπουλο για την πολύ μεγάλη του προσφορά του στην Ομάδας όπου μεγάλωσε γαλουχήθηκε απο γηγενής ποδοσφαιριστής .
Ο Αγγελος εκτός από ένας πολύ καλός παίχτης, αποτελεί και έναν εξαιρετικό άνθρωπο, με αδαμάντινο χαρακτήρα .
Μπορεί να διακόπηκε προς το παρόν η συνεργασία μας με το σύλλογο αλλά αυτό δεν μας αφαιρεί την δυνατότητα να είμαστε σε επαφή για μελλοντικές συνεργασίες.
Άγγελε μας καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και πάνω από όλα υγεία !!!!!!».
Ο κύριος Μητρογιαννης δήλωσε απευθυνόμενος στον αθλητή :”Άγγελε μου καλή συνέχεια σε ότι κάνεις γιατί εισαι ενας υπέροχος άνθρωπος και είμαστε τυχεροί που ξεκίνησες απο την Ακαδημίας μας και μεγάλωσες μαζί μας !! Πάντα θα σε θεωρούμε μέλος του αθηναϊκού μας ο και είμαστε σίγουροι οτι θα ξαναβρεθούμε !! Σε ευχαριστω πολύ για όλα οσα μας πρόσφερες.

Το μήνυμα του παίκτη:

Δεν ξέρω ακριβώς πως μπορώ να συνοψίσω 21 χρόνια της ζωής μου σε ένα post.
Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, έπαιζα μπάλα με μια φανέλα του Αθηναϊκού.
21 χρόνια μιας ρουτίνας που απολάμβανα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Από παιδάκι, που ανα δύο χρόνια περίμενα να αλλάξουμε ρούχα για να δω τι χρώματα θα είναι οι προπονητικές φανέλες και πως θα μοιάζει η νέα εμφάνιση, μέχρι την ενηλικίωση και το αντρικό που εκπροσωπούσα όσο καλύτερα μπορούσα μια ομάδα με τεράστια ιστορία. Μια ομάδα που για μένα είχε πάψει βέβαια, προ πολλού, να έχει την έννοια του «ποδοσφαιρικού συλλόγου» στον οποίο αγωνίζομαι, και την ένιωθα κυριολεκτικά σαν να είναι το 2ο σπίτι μου, μια σταθερά της ζωής μου που διατηρούσα από 4ων ετών.
Εδώ μεγάλωσα και έμαθα να ρομαντικοποιώ καταστάσεις και να βάζω το εγώ μου κάτω από το καλό συνόλου, απέκτησα πειθαρχία, ενσυναίσθηση και πολλές άλλες αξίες, με τις οποίες διαμόρφωσα τον χαρακτήρα μου.
Προπονήσεις, αγώνες, εκδρομές, πούλμαν, τραπέζια, γνώρισα ανθρώπους με τους οποίους έχτισα αδελφικές σχέσεις, έκανα φίλους, συνεργάστηκα με αμέτρητους συμπαίχτες, προπονητές, φροντιστές, διοικούντες, όλα αυτά τα χρόνια, με τους οποίους μοιραστήκαμε τρομερές στιγμές, απίστευτα γέλια και πολλές έντονες συγκινήσεις που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου.
Θα μπορούσα να γράφω για ώρες και ακόμα θα έβρισκα λόγους για να εξηγήσω πόσο ξεχωριστό είναι αυτό το σωματείο και πόσο δύσκολο είναι για μένα το γεγονός ότι από του χρόνου δεν θα αγωνίζομαι εδώ. Θα μου λείψουν τα αποδυτήρια, τα γήπεδα, τα χρώματα και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ομάδα, όμως πάντα ο Αθηναϊκός θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
Εύχομαι στην ομάδα μας πραγματικά μόνο τα καλύτερα από εδώ και πέρα και να επιτυγχάνει κάθε στόχο που θέτει.