Credits: ΠΑΣ Αμβρακικοσ

Γ' Εθνική

Αμβρακικός Βόνιτσας: «Το όνειρο μας δυναμώνει»

20.07.24 | 23:48

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας συνεχίζει να δυναμώνει, καθώς στην ομάδα εισέρχονται και άλλοι διοικητικοί συμπαίκτες, οι οποίοι τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

Το όνειρο μας παίρνει σάρκα και οστά, το όνειρο μας τυγχάνει αποδοχής, το όνειρο μας προσελκύει τους καλύτερους, το όνειρο μας δυναμώνει, το όνειρο της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ…..άλλωστε η ιστορία έχει αποδείξει ότι στην πορεία του χρόνου οι δυνατοί και επιτυχημένοι ενώνονται πάντα. Στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ‘ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ’ και με την ‘ANASTASSIADISGROUP’.

Κάθε προσφορά προς το Σωματείο μας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερη αγάπη και κουράγιο την υλοποίηση του σκοπού μας. Χαιρόμαστε που στην πορεία μας βρίσκουμε θερμούς υποστηρικτές που έχουν αποδείξει επανειλημμένα την μεγάλη κοινωνική ευθύνη και την αγάπη τους προς τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Αυτή η χορηγία είναι η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Αποκτούμε δυο συνεργάτες που φέρνουν ενθουσιασμό και αξία στον σύλλογο μας. Αυτή η συμφωνία ενισχύει τις δυνάμεις μας για να τοποθετήσουμε τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ανταγωνιστικό στα εθνικά πρωταθλήματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ως Μεγάλους Χορηγούς τους δυο ανωτέρω χορηγούς. Αυτή η καινούρια συνεργασία θα μας βοηθήσει να φτάσουμε σε νέα ύψη, θα μας δώσει μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα πανελληνίως. Χαρά μας λοιπόν να είμαστε μέρος των ενεργειών κοινωνικής ευθύνης τόσο σπουδαίων χορηγών.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ευγενία Αναστασιάδου Σμυρναίου ιδρύθηκε το 2022 με Προεδρικό Διάταγμα και είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Σκοπός του Ιδρύματος είναι η δημιουργία δομών και προγραμμάτων που στηρίζουν την Κοινωνία σε τομείς όπως η Εκπαίδευση, ο Πολιτισμός, η Επιστημονική Έρευνα και το Κοινωνικό Έργο.Η δράση του εστιάζεται στην προαγωγή της πνευματικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης των ευαίσθητων – μη οικονομικά εύπορων μαθητών και σπουδαστών, καθώς και την υποστήριξη πρωτοβουλιών που προασπίζονται το συλλογικό συμφέρον και ενισχύουν τη διαφάνεια.

Ο Όμιλος Anastassiadis Group με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των ακινήτων, έχει διεκπεραιώσει από το 2016, πάνω από 5.000 επιτυχείς αγοραπωλησίες και έχει αυτή τη στιγμή στο χαρτοφυλάκιο του την αποκλειστική διαχείριση περισσότερων από 2000 ακινήτων. Από το 2016, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε εκατοντάδες επενδυτές και τις οικογένειες τους, στην απόκτηση Χρυσής Βίζας αλλά και στην αγορά και διαχείριση των ακινήτων τους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε θερμά τον κ. ΑΝΑΣΤΑΣΣΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΗ Διευθύνων Σύμβουλο & Ιδρυτή που μας τιμά με την ευγενική του χορηγία σε αθλητικό υλικό, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη του προς τον Σύλλογό μας.

ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΙΔΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ