Credits: ΑΣΤΕΡΑΣ AKTOR

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός 1-1: Ισοπαλία με χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει πρωταθλήματος

20.07.24 | 20:50

Μια πολύ μεστή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αστέρας AKTOR, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον αξιόμαχο Λεβαδειακό σε φιλική αναμέτρηση στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Οι Αρκάδες έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο, ενώ τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι έδειξαν ότι μπορούν να προσφέρουν. Οι Βοιωτοί, με τη σειρά τους, φάνηκαν ότι θα αποτελέσουν μια πολύ «σκληροτράχηλη» ομάδα, στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

Δοκάρι ο Αστέρας, μεγάλη ευκαιρία ο Λεβαδειακός

Οι «κιτρινομπλέ» ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο της μπάλας και προσπαθούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή για να ανοίξουν το σκορ.

Αυτό λίγο έλειψε να γίνει πριν το δεκάλεπτο. Συγκεκριμένα, στο 9′, μετά από λάθος της άμυνας του Λεβαδειακού, ο Μάντζης έγινε κάτοχος της μπάλας και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Γκροφ απομάκρυνε με τις γροθιές και διατήρησε το μηδέν για την εστία του.

Στο 21′ ο Αστέρας AKTOR «άγγιξε» ξανά το 1-0, όταν ο Καλτσάς βρήκε τον Μάντζη, ο οποίος πλάσαρε τον Γκροφ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 28’, όταν ο Πεδρόσο βγήκε τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, προσπάθησε να κρεμάσει τον πορτιέρε των Αρκάδων, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Μοιράστηκαν τα γκολ

Στο β’ μέρος, ο Μίλαν Ράσταβατς άλλαξε όλα τα πρόσωπα στην βασική ενδεκάδα, καθώς θέλει να δοκιμάσει πράγματα. Οι νέοι παίκτες έδωσαν φρεσκάδα και στο 58’, έπειτα από κόρνερ του Μουνιόθ, ο Καστάνιο πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στον Τζανδάρη και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0 των Αρκάδων.

Στο 75′ ήρθε η ισοφάριση από τον Λεβαδειακό, ο οποίος δείχνει μια πολλά υποσχόμενη ομάδα. Μετά από μια φάση διαρκείας, ο Ρόμο νίκησε τον Τσιντώτα κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Οι Βοιωτοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αλλά η άμυνα του Αστέρα τους «έκλεισε».

Αστέρας AKTOR – Λεβαδειακός 1-1

Αστέρας AKTOR: Παπαδόπουλος, Άλχο, Αλάγκμπε, Γκρόζντανιτς, Χουχούμης, Ρέντζιτς, Γιαμπλόνσκι, Καλτσάς, Ζουγλής, Παλάσιος, Μάντζης

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιντώτας, Άλβαρες, Καστάνιο, Γκαρθία, Τριανταφυλλόπουλος, Τζανδάρης, Μουνιόθ, Μπαρτόλο, Ρεγκίς, Τζίμας και Φαραϊ

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Εραμούσπε, Μεχία, Λαμαράνα, Πεδρόσο, Συμελίδης, Μπάλζι, Κώστη

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Γκαραβέλης, Πλέγας, Νικολιάς, Χαμόν, Γιαμίν, Κασσός, Κασέμι, Τσάρας, Ρόμο, Γουέλερ και Σαβάλ