Μπόρατς Μπάνια Λούκα Φωτογραφία: Eurokinissi

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

«Αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ – Ψάχνουμε νέο θαύμα»

21.07.24 | 11:05

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα μπόρεσε να πάρει την πρόκριση στην Αλβανία επί της Εγνάτια και η κλήρωση τη φέρνει απέναντι στον ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

O Αθλητικός διευθυντής των Βόσνιων, Όλιβερ Γιάντριτς, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ανέφερε πως η Μπόρατς θα ψάξει ένα νέο θαύμα κόντρα στον «δικέφαλο» του Βορρά, έναν αντίπαλο που άξιζε η ομάδα της Βοσνίας, καθώς οι οπαδοί της και συνολικά η πόλη ανυπομονούν για το δεύτερο ματς στην έδρα τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όλιβερ Γιάντριτς:

«Προετοιμαζόμαστε αρκετά για τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, η ομάδα έχει κίνητρο να δείξει τον καλύτερο εαυτό της και προσωπικά ανυπομονώ για το δεύτερο παιχνίδι στην Μπάνια Λούκα.

Η πόλη μας, οι οπαδοί μας περιμένουν ένα τέτοιο παιχνίδι. Αξίζαμε έναν αντίπαλο σαν τον ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Έχουμε διανύσει μακρύ δρόμο.

Όταν σκέφτομαι τη Ρίο Αβε, την Κλουζ και την Αούστρια (τις έχει αντιμετωπίσει η Μπόρατς σε προκριματικά), όλα αυτό καταλήγει σε αυτό που εισπράξαμε στο Ελμπασάν (προκρίθηκε επί της Εγνάτια στην Αλβανία). Τα επερχόμενα δύο ματς είναι η ανταμοιβή μας για ό,τι έχουμε κάνει, αλλά από την άλλη πλευρά, έχουμε μία μεγάλη υποχρέωση, να προσφέρουμε δύο αξέχαστα παιχνίδια κόντρα σε έναν περίφημο αντίπαλο.

Δεν ξέρω αν η προσπάθειά μας θα είναι αρκετή για ένα νέο θαύμα, αλλά αυτό που μπορώ να πω σίγουρα είναι πώς δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».