Ο Τσοκάι στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Βοήθεια από τον Παναθηναϊκό περιμένει η Μάριμπορ

21.07.24 | 11:17

Τη… βοήθεια του Παναθηναϊκού περιμένει η Μάριμπορ, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της στον Α΄ προκριματικό γύρο του Europa League από τη Μπότεφ Πλόβντιβ, με την οποία οι «πράσινοι» θα παίξουν το πρώτο ματς του Β΄ προκριματικού την προσεχή Πέμπτη (25/7).

Η… παρ’ ολίγο αντίπαλος του «τριφυλλιού» στα προκριματικά της διοργάνωσης, μετά την αποτυχία απέναντι στους Βούλγαρους (σ.σ. ήταν το φαβορί) θα επιδιώξει να ενισχυθεί στο θερινό «παράθυρο», κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής της, Αντε Σίμουντσα στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε στα σλοβενικά μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα πριν το σημερινό ματς (18:30) με τη Ντομζάλε.

Όπως γράφει η Ekipa24 οι άνθρωποι της Μάριμπορ αναζητούν νέες ενισχύσεις σε διάφορες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης και αυτής του αμυντικού μέσου, μετά τον τραυματισμό του Μπλαζ Βρχόβατς.

Μια θέση, που η Μάριμπορ θα επιδιώξει να καλύψει άμεσα, με τον Αλβανό αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού, Ενίς Τσοκάι, να είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους.

Οι «Βιολέτες» ενδιαφέρονται για τον 25χρονο παίκτη των «πρασίνων», ο οποίος στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην κροατική Όσιγιεκ.

«Ο Τσοκάι πήγε στον Παναθηναϊκό από την Λοκομοτίβα έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Τώρα ψάχνει για ένα νέο σύλλογο που θα του έδινε την ευκαιρία να παίζει πιο τακτικά.

Στη Μάριμπορ μπορεί να έρθει μόνο ως δανεικός, καθώς το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο ατζέντης του Τσοκάρι, Άντριαν Αλιάι, που εκπροσωπεί και τον προπονητή της Μάριμπορ, Άντε Σίμουντσα, θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιθανή άφιξη του ποδοσφαιριστή.»