Ροντινέι Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ροντινέι: «Γράψαμε ιστορία – Ζω ένα όνειρο στον Ολυμπιακό» (video)

21.07.24 | 11:37

Ο Ροντινέι ξεκίνησε και τη φετινή σεζόν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με την ίδια ένταση που τελείωσε την περσινή αγωνιστική περίοδο και πλέον αποτελεί έναν από τους αρχηγούς της ομάδας, μετά τις αποχωρήσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και του Κώστα Φορτούνη.

Μετά τη φιλική νίκη ενάντια στη Μαλίν με 2-0, ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ παραχώρησε δηλώσεις στο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, αναφέροντας πως το Conference League ανήκει στο παρελθόν, με το στόχο πλέον να εστιάζεται στο να κερδίσει η ομάδα σημαντικά πράγματα και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ροντινέι:

«Η ομάδα στέκεται πολύ καλά στα παιχνίδια.

Δεν είναι εύκολο για εμάς, καθώς ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ένα μήνα και δέκα μέρες μετά τις διακοπές.

Παίξαμε καλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια (με Άγιαξ και Μαλίν). Πρέπει να δουλέψουμε για να πετύχουμε σπουδαία πράγματα φέτος.

Γράψαμε ιστορία κατακτώντας το Conference League, το γνωρίζουμε αυτό. Όμως για εμένα αυτό είναι παρελθόν, έχει τελειώσει. Αυτή είναι μία καινούργια σεζόν.

Θέλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά για να κερδίσουμε πράγματα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η οποία είναι πολύ σημαντική για το σύλλογο, καθώς γιορτάζει τα εκατό χρόνια της ιστορίας του.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μου δίνουν πολλή αγάπη όπου και αν με συναντήσουν. Είμαι ευγνώμων και ζω ένα όνειρο παίζοντας στην Ευρώπη, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

Γειά σε όλους! Πάμε!»