Παπασάββας Credits: Facebook/Kifisia FC / ΠΑΕ Κηφισιά

Superleague 2

Κηφισιά: Παρελθόν ο Παπασάββας

21.07.24 | 14:58

Παρελθόν από την Κηφισιά αποτελεί ο Αντώνης Παπασάββας, όπως ενημέρωσε σήμερα (21/7) η ομάδα των βορείων προαστίων.

Από την πλευρά της η αθηναϊκή ομάδα ευχαρίστησε τον έμπειρο ποδοσφαιριστή και τέως αρχηγό του συλλόγου, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς για τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Παπασάββα.

Στα τέσσερα χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της Κηφισιάς, ο Αντώνης Παπασάββας υπήρξε παράδειγμα προς μίμηση. Ο επαγγελματισμός, η εργατικότητα και η εν γένει συμπεριφορά του εντός κι εκτός των αγωνιστικών χώρων τον μετέτρεψαν σε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, από τα γήπεδα της Γ’ Εθνικής έως εκείνα της Stoiximan Super League.

Το γεγονός πως φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού καταδεικνύει τον μείζονα βαθμό της αξίας που είχε η παρουσία του για τον οργανισμό της Κηφισιάς, την ηγετική του θέση εντός των αποδυτηρίων και τον σεβασμό με τον οποίο τον περιέβαλαν άπαντες.

Η παρουσία του άλλωστε υπήρξε καθοριστική προκειμένου η Κηφισιά να πανηγυρίσει δύο ιστορικές ανόδους και να βρεθεί στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για όσα σπουδαία προσέφερε στον σύλλογο όλο αυτό το διάστημα και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.

Η πόρτα της Κηφισιάς θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον…».