Φωτογραφία: Screenshot ΥοuTube

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«O Παναθηναϊκός ετοιμάζει πρόταση για Ζότα Σίλβα»

21.07.24 | 15:49

Το monobala.gr αποκάλυψε το Σάββατο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ζότα Σίλβα της Βιτόρια Γκιμαράες.

Η περίπτωση του Πορτογάλου διεθνούς εξτρέμ είναι πάρα πολύ δύσκολη και λόγω του συμβολαίου του που είναι σε ισχύ (έως το καλοκαίρι του 2025), αλλά και του ενδιαφέροντος που υπάρχει κι από άλλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η πορτογαλική A Bola με σημερινό της δημοσίευμα προχωρά ένα βήμα παρακάτω, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό μας ρεπορτάζ και παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει άμεσα πρόταση αγοράς του 24χρονου ποδοσφαιριστή.

«Ο παίκτης της Βιτόρια Γκιμαράες θεωρείται μία πολύ δύσκολη υπόθεση για να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πρόταση δεν έχει γίνει στην ομάδα του, μόνο άτυπες συνομιλίες έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής.

Ο ελληνικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση τις επόμενες ημέρες» αναφέρει το πορτογαλικό μέσο και προσθέτει:

«Ωστόσο, μία συμφωνία φαίνεται δύσκολη για τους Έλληνες, οι οποίοι θα δυσκολευτούν να φτάσουν τα ποσά που απαιτεί η ομάδα της Γκιμαράες για να δώσει την ελευθέρας στον  παίκτη. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου διεθνούς, πρέπει να σημειωθεί, φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.»