Credits: acpaok

Ποδόσφαιρο Γυναικών

ΠΑΟΚ: Τρίτη χρονιά στην ομάδα Καλιεντζίδου και Γκούνη

21.07.24 | 19:11

Η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου και η Μαρία Γκούνη θα συνεχίσουν για τρίτη χρονιά να αγωνίζονται με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2001 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι απόλυτα χαρούμενη για την επέκταση συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι και να εκπροσωπώ τον Σύλλογο. Η στήριξη που λαμβάνουμε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και το προπονητικό επιτελείο, και τις συμπαίκτριες μου, για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξη τους. Διαβεβαιώνω πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, εντός και εκτός γηπέδου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προχωράμε μπροστά, ωθώντας την ομάδα μας προς νέες επιτυχίες!».

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Γκούνη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρική αμυντικός, γεννημένη το 2004 και με ύψος 172cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα την άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του περσινού «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Γκούνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι και η οικογένεια μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω στους νέους στόχους της ομάδας μου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, κρατώντας την ομάδα στην κορυφή, εκεί όπου έχει συνηθίσει να βρίσκεται!».