Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Αρης: Αναγκαστική διανυκτέρευση στο Μόναχο λόγω… Microsoft

21.07.24 | 18:48

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει παγκοσμίως με τα λογισμικά της Microsoft επηρέασαν και την αποστολή του Άρη, δημιουργώντας αναστάτωση και στο ταξιδιωτικό πρόγραμμα της ομάδας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά στο Μόναχο, προτού συνεχίσει και πάλι από αύριο Δευτέρα (22/7) το ταξίδι της προς την Ολλανδία.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Τα προβλήματα που προέκυψαν εσχάτως σε όλο τον κόσμο με τα λογισμικά της Microsoft έπληξαν και την αποστολή της ομάδας μας!

Η αποστολή του ΑΡΗ πέταξε κανονικά νωρίς το μεσημέρι από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για το Μόναχο, αλλά εξαιτίας των παραπάνω προβλημάτων ακυρώθηκε η πτήση από το Μόναχο για το Άμστερνταμ!

Έτσι η αποστολή θα διανυκτερεύσει αναγκαστικά απόψε στη βαυαρική πρωτεύουσα και θα πετάξει για την Ολλανδία αύριο το μεσημέρι.

Εκ των πραγμάτων θα τροποποιηθεί και το πρόγραμμα των προπονήσεων».

Τα κέφια του Μορόν

Παρά τη ταλαιπωρία που περίμενε τα μέλη της αποστολής του Άρη ο Λορέν Μορόν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από το Μόναχο μαζί με τους Μάνου Γκαρθία και Πάρντο, γράφοντας; “εδώ στις σκάλες της Βαυαρίας…”.

Με το τρόπο αυτό ο Ισπανός επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, και πρώτος της σκόρερ την περσινή χρονιά όπως και του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League θέλησε με χιουμοριστική διάθεση να διασκεδάσει την περιπέτεια που έμενε να περιμένει τον ίδιο και όλη την αποστολή κατά το σημερινό της ταξίδι για την Ολλανδία.