Screenshot

Διεθνή

Αγώνας στη Νορβηγία σταμάτησε γιατί οι οπαδοί πετούσαν φωτοβολίδες και… ψαροκροκέτες (pic)

22.07.24 | 09:24

Η αναμέτρηση της Ρόζενμποργκ με τη Λίλεστρομ διακόπηκε την Κυριακή (21/7), αφού οι οπαδοί έδειξαν με πολύ… θερμό τρόπο την αντίθεσή τους για το VAR.

Υπήρξαν τέσσερις διαμαρτυρίες κατά του VAR στα πρώτα 30 λεπτά, με τους οπαδούς και των δύο ομάδων να ρίχνουν μπάλες του τένις, φωτοβολίδες, αλλά και… ψαροκροκέτες στον αγωνιστικό χώρο!

Οι οπαδοί της Ρόζενμποργκ πέταξαν τα μπαλάκια του τένις στο γήπεδο, αναγκάζοντας τους παίκτες να αποχωρήσουν σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς. Στη συνέχεια, σήκωσαν ένα πανό που έγραφε: «Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ, το VAR θα φύγει».

Οι παίκτες επέστρεψαν και ο εκφωνητής του σταδίου ανακοίνωσε ότι, αν υπάρξουν περαιτέρω περιστατικά, ο αγώνας θα διακοπεί οριστικά. Μετά από 25 λεπτά, οι οπαδοί της Λίλεστρομ ξανά πέταξαν περισσότερα μπαλάκια στον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας το ίδιο πανό.

Οι ultras της Ρόζενμποργκ εκ νέου μπαλάκια, με τον αγώνα να σταματά! Καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος, οι οπαδοί και των δύο ομάδων τραγουδούσαν: «Μίσος, μίσος, γαμ… μίσος για το VAR»!

Δείτε το απίστευτο περιστατικό