Παπέ Αμπού Σισέ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Συμφώνησε με Σισέ για 3 χρόνια – Την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη

22.07.24 | 12:37

Γράφει: Θέμης Τόγιας

Σε συμφωνία με τον Πάπε Αμπού Σισέ για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων έφτασε ο Άρης. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναμένεται στην Θεσσαλονίκη μεθαύριο Τετάρτη (24/7) για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα και με ιδιαίτερα ταχύς ρυθμούς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, ο Θόδωρος Καρυπίδης,ήρθε σε συμφωνία με τον Σενεγαλέζο στόπερ που προ ημερών είχε βρεθεί στο στόχαστρο της ΑΕΚ, Με την απόκτησή του ουσιαστικά κάλυψε το κενό που είχε δημιουργηθείσ τη συγκεκριμένη θέση μετά την μη παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν ξεκάθαρο ότι θα προχωρούσε σε κίνηση για να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνάς της μετά από την μη επίτευξη συμφωνίας της με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε. Τόσο πριν όσο και μετά το τέλος των περσινών αγωνιστικών υποχρεώσεων για την παραμονή του Φαμπιάνο για ακόμη μία τριετία στο ρόστερ της ακόμη και με την μορφή των επόμενων 2+1 χρόνων.

Ένα από τα ονόματα που προτάθηκαν και εξετάστηκαν με μεγάλη προσοχή ήταν και αυτό του Πάπε Αμπού Σισέ. O Σενεγαλέζος πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, που στη διάρκεια του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ, κυκλοφορούσε ελεύθερος μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τη τουρκική Άδανα Ντεμίρσπορ.

Από την πρώτη στιγμή της επαφής του Άρη στο πρόσωπό του έδειξε να είναι θετικός στην προοπτική επιστροφής του για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα. Μία στάση που βοήθησε στο να επιτευχθεί η συμφωνία μαζί του για την επόμενη τριετία.

Πλέον απομένει η μεθαυριανή του άφιξη στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως αφού υπογράψει το συμβόλαιό του να ταξιδέψει για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας και να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Η περίπτωση του Σισέ και η συμφωνία μαζί του είναι η δεύτερη μέσα σε λίγες ώρες για τον Άρη μετά από αυτή με τον Δανό εξτρέμ, Πιόνε Σίστο. Τον 29χρονο που άφησε πίσω του τη τουρκκή Αλάνιασπορ για να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επίσης για την επόμενη τριετία.