ΤΟΥΜΠΑ Φωτογραφία: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Προπονητής Μπάνια Λούκα: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά έχουμε μία ελπίδα»

22.07.24 | 18:48

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Κάβιτς ανέφερε: «Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα του ευρωπαϊκού ονείρου».

Αναλυτικά:

Όπως σημείωσε ο προπονητής της Μπάνια Λούκα: «Ο ΠΑΟΚ είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας, είναι 15 φορές πιο ακριβός από εμάς, έχει περισσότερους διεθνείς, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει την ελπίδα, την επιθυμία, τη θέληση και την αφοσίωσή μας. Τα παιδιά ζουν τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα κι αυτός ο αγώνας θα τους δώσει απά

ντηση για το επίπεδο που βρίσκονται, σε σχέση με το υψηλό επίπεδο ποιότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κι έχουμε αυτοπεποίθηση. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να έχουμε ελπίδες όταν επιστρέψουμε εδώ, για τη ρεβάνς στη Μπάνια Λούκα. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε ένα νέο ποδοσφαιρικό θαύμα, μαζί με τους φιλάθλους μας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Κάβιτς ανέφερε: «Πρέπει να έχουμε την ίδια εικόνα να με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Εγνατία. Να μπούμε με την ίδια αυτοπεποίθηση και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα του ευρωπαϊκού ονείρου. Η Μπάνια Λούκα ζει για την Μπόρατς αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι η υποστήριξη είναι η μεγαλύτερη που έχω βιώσει όσο είμαι εδώ. Αυτό μας δίνει ακόμα περισσότερο κίνητρο για να είμαστε καλύτεροι κόντρα στον ΠΑΟΚ».