credits: Γιούχτας FC

Γ' Εθνική

Νέα προσθήκη στο ρόστερ του Γιούχτα 

23.07.24 | 08:12

Την φανέλα του Γιούχτα θα φοράει από την επόμενη σεζόν ο Γιώργος Παυλίδης.

Αναλυτικά:

Διανύοντας τα τελευταία μέτρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας μας και συνθέτοντας το παζλ της ομάδας που θα αποτελεί την δομή του Μ.Σουτζη, η Διοίκηση του ΑΟ ΓΙΟΎΧΤΑ και το τεχνικό επιτελείο μας ανακοινώνουμε την απόκτηση ενός ακόμη δυνατού παίκτη.

Ολοκληρώθηκε λοιπόν πριν λίγο και συμφωνήθηκε η κάθοδος στις Αρχάνες του επιθετικού Γιώργου Παυλίδη ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Αρτάκη μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Δραμινός αγωνίζεται στην θέση «9» και θεωρείται ένας από τους πλέον αξιόπιστους σκόρερ που διαθέτει η Γ’ Εθνική. Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στην κορυφή των σκόρερ.

Ο έμπειρος κεντρικός επιθετικός ξεκίνησε την περσινή αγωνιστική χρονιά στον Πανθρακικό ενώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος μετακόμισε στην Νέα Αρτάκη βάζοντας και αυτός την δική του σφραγίδα στην  εξαιρετική πορεία της ομάδας της Εύβοιας η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση μόλις δυο βαθμούς πίσω από την κορυφή.  Ο Γιώργος Παυλίδης εχει φορέσει επίσης  τις φανέλες του Αετού Οφρυνίου , Πανδραμαϊκού , Καβάλας , επίσης αγωνίστηκε με την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Super League 2 την περίοδο 2019-2020.

Καλοσοριζουμε και τον Γιώργο στην μεγάλη οικογένεια του ΑΟ ΓΙΟΥΧΤΑ.