Ο Κουλιεράκης και οι συμπαίκτες του στην προπόνηση Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Χωρίς απουσίες ενόψει Μπόρατς

22.07.24 | 21:51

Ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Μπόρατς Μπάνια Λούκα την Τετάρτη (24/07) για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η προετοιμασία του δικέφαλου του Βορρά έχει πάρει «φωτιά» ενόψει του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της χρονιάς.

Η σημερινή προπόνηση ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης, μέσα από ασκήσεις και ένα οικογενειακό διπλό. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει κανέναν «πονοκέφαλο», αφού το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό και είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Την Τρίτη (23/07) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο της Τούμπας. Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια . Ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στη Νέα Μεσημβρία, με τα πρώτα 15 λεπτά του προγράμματος να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα γνωρίσει την Τούμπα, καθώς θα προπονηθεί στις 20:30 στην έδρα του αγώνα, με την προπόνηση να είναι ανοιχτή για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου της βοσνιακής ομάδας.