Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με «διπλό» στην Ρωσία (vid)

14.02.24 | 17:39

Δέκα χρόνια πέρασαν από το μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν με 1-0, παίρνοντας προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το γκολ του Φουστέρ και ήρωα τον Ρόι Κάρολ έφυγαν με νίκη και ανεβασμένη ψυχολογία για την ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σε μια αναμέτρηση που ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο και την κατοχή, δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα μέχρι το 70ο λεπτό, όπου ο Φουστέρ με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα τα χαμόγελα πάγωσαν στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Ο Καραντενίζ βγήκε μόνος του στην αντεπίθεση και ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Μέγιερι. Ο διαιτητής απέβαλε τον Ούγγρο και έδειξε την άσπρη βούλα.

Εντυπωσίασε στο ντεμπούτο του ο Ρόι Κάρολ

Στον αγωνιστικό χώρο πέρασε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του συλλόγου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάτχο, όμως ο Βορειοϊρλανδός απέκρουσε και έγινε ο ήρωας που χάρισε το διπλό στους φιλοξενούμενους, δευτερόλεπτα μετά από την είσοδο του στο ματς.

Οι Πειραιώτες ήταν ένα βήμα πριν την πρόκριση στη φάση των «16», την οποία κλείδωσαν στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» επικρατώντας και πάλι με 1-0, με σκόρερ αυτή τη φορά τον Τζιμπούρ.