Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Παναργειακός: Προχωρά τις διαδικασίες τη νέα σεζόν

23.07.24 | 09:57

Ο Παναργειακός κατέκτησε τον τίτλο στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, κερδίζοντας επάξια την επιστροφή του, στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε πως ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες για τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, ενώ συνεχίζονται όλες οι απαραίτητες εργασίες, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, στην συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά:

Η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ Παναργειακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους και τα μέλη του συλλόγου ότι ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες για τον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας, που τηρείται πλέον στην Τράπεζα Πειραιώς.

Μία διαδικασία που ξεκίνησε από στις 12 Ιουνίου με την υπογραφή του καταστατικού της ΠΑΕ, η προσωρινή διοικούσα επιτροπή που εκλέχθηκε στις 27 Μαΐου, έφερε εις πέρας όλες τις αρμοδιότητες που είχε αναλάβει θέτοντας τις βάσεις για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Πώς μπορεί να γίνεται η αγορά των μετοχών

Από την ανακοίνωση του IBAN και για τις επόμενες 15 ημέρες, σύμφωνα με τον ν. 2725/99, οποιοσδήποτε επιθυμεί να καταθέσει χρήματα, θα μπορεί να το πράττει απευθείας.

Πλέον, είναι θέμα όλων όσοι επιθυμούν να ασχοληθούν ενεργά με την ΠΑΕ Παναργειακός, να καταθέσουν τα χρήματα και να πάρουν το ποσοστό των μετοχών που τους αναλογεί. Με τη συμπλήρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου, το νέο ΔΣ της ΠΑΕ Παναργειακός θα συνέλθει σε σώμα και θα έχει πια τον απόλυτο έλεγχο της εταιρείας.