Credits: paokfc.gr

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ: Τρεις οι εκκρεμότητες για την ενδεκάδα

23.07.24 | 10:07

Την τελευταία του προπόνηση πριν την πρώτη «μάχη» με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, αύριο (24/7) το βράδυ (20:30) στο γήπεδο της Τούμπας, θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα στις 18:00 ο ΠΑΟΚ, στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα εξωτερικεύσει τις τελικές σκέψεις του για την ενδεκάδα που θα κληθεί να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αν όχι να την «σφραγίσει», με το ευχάριστο για τον Ρουμάνο προπονητή να είναι πως δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα μετά την αποθεραπεία των Γιόνι Ότο και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Οι οκτώ «σίγουροι»

Σε ότι αφορά αυτούς που θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το αρχικό σχήμα, είναι οχτώ. Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, οι Γιοάν Σάστρε και Μπάμπα Ράχμαν θα είναι οι δύο πλάγιοι μπακ έχοντας ανάμεσά τους τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο Στέφαν Σβαμπ θα είναι ο ένας εκ των δύο κεντρικών χαφ και μπροστά του θα βρίσκονται οι Τάισον και Κίριλ Ντεσπόντοφ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας.

Τα «τρία» διλήμματα

Αναφορικά με τον «παρτενέρ» του Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας, αυτός θα είναι είτε ο Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ είτε ο Τόμας Κεντζιόρα, με τον δεύτερο να φαντάζει το φαβορί παρότι ενσωματώθηκε με καθυστέρηση στην προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, οι Μαντί Καμαρά και Χάρης Τσιγγάρας «ερίζουν» για τη θέση δίπλα στον Στέφαν Σβαμπ, ενώ πίσω από τον Μπράντον Τόμας θα αγωνιστεί είτε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είτε ο Τόμας Μουργκ.

Οι «απαντήσεις» στα παρακάτω ερωτήματα, θα δοθούν στο οικογενειακό διπλό με το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα η προετοιμασία του «δικεφάλου».