Φωτογραφία: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Βιεϊρίνια: «Ένας στόχος μου έμεινε με τον ΠΑΟΚ, να παίξω στο Champions League»

23.07.24 | 12:11

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει του ματς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, με τον ίδιο να στέκεται στο πόσο μεγάλη είναι η ευκαιρία του «δικεφάλου» να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην διοργάνωση.

Ακόμη, τόνισε πως όλη η ομάδα θα δώσει τα πάντα για να καταφέρει τον στόχο της και πως το μυαλό όλων είναι σε αυτό το ματς.

Όσα δήλωσε:

Για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα: «Για εμάς το πιο σημαντικό πράγμα είναι το αυριανό παιχνίδι. Όλα τα άλλα, δεν είναι δική μας δουλειά. Είναι ένας από τους στόχους που έχουμε φέτος. Προχωράμε βήμα-βήμα και θα τα δώσουμε όλα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τον στόχο της εισόδου στους ομίλους: «Πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κρατήσει τον κορμό μας από την προηγούμενη σεζόν. Στην ομάδα υπάρχουν παίκτες με εμπειρία στην Ευρώπη. Θεωρώ ότι φέτος έχουμε μία καλή ευκαιρία για να μπούμε στους ομίλους. Τώρα, το πιο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι, γι΄ αυτό και το αυριανό είναι το πιο σημαντικό ματς.

Προσωπικά για μένα, είναι ο τελευταίος μου στόχος με τον ΠΑΟΚ, οι όμιλοι του Champions League. Όλο το γκρουπ έχει αυτό στο μυαλό του, είναι αυτό που μας λείπει για να κάνουμε το βήμα σαν ομάδα, σαν σύλλογος. Ξέρουμε ότι φέτος έχουμε μία ευκαιρία και δε θέλουμε να την αφήσουμε να πάει χαμένη».