Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Πανιώνιος: Σενάρια για «βόμβα» με Δημήτρη Κολοβό!

23.07.24 | 14:26

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Ο Πανιώνιος φαίνεται πως όχι απλά επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγοίες, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσει η ομάδα, το συντομότερο, στη φυσική της θέση, στην πρώτη κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σας έχει ενημερώσει και το monobala.gr, οι «κυανέρυθροι» κινούνται για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός σέντερ φορ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν αναπτυχθεί σενάρια πως ο «Ιστορικός» δείχνει να κινείται για την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, σε μια μεταγραφή που ταράζει τα νερά της Super League 2. Τις φήμες και τα σενάρια μάλιστα, φουντώνουν και από ένα… story, από τον Σάκη Κάτζο, τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, που δείχνει τον ίδιο, μαζί με τον πρώην παίκτη μεταξύ άλλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Εφόσον επιβεβαιωθούν τα παραπάνω σενάρια, τότε ο Πανιώνιος θα ενισχυθεί σημαντικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, με μια κίνηση που ίσως φέρει αλλαγές και ανακατευθύνσεις στο μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Δημήτρης Κολοβός εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή, θα επιστρέψει στην ομάδα που ανδρώθηκε και πραγματοποίησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, στο ποδόσφαιρο. Ο 31χρονος μετράει 112 συμμετοχές, 27 γκολ και 9 ασίστ με τα κυανέρυθρα και εφόσον επιστρέψει, θέλει να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών της ομάδας, στην προσπάθεια για επιστροφή στη Super League 1.

Έτσι, μετά από τις παρουσίες που είχε σε Ελλάδα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός), Ευρώπη (Μαλίν, Βίλεμ, Ομόνοια, Σερίφ Τιρασπόλ, Κοτσαέλισπορ) και Ασία (Ντέβα – Ινδονησία), φαίνεται πως επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη, έχοντας… αποστολή. Την επάνοδο του «Ισοτρικού» στα σαλόνια.