Φωτογραφία: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ: «To ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει»

23.07.24 | 16:49

Μια ανακοίνωση κάλεσμα στον κόσμο για το ματς με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ .

Η ΠΑΕ μεταξύ άλλων αναφέρει οτι: «To ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει και πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι μακρύ, ασφαλές, αξέχαστο, με ασπρόμαυρες φανέλες σε κάθε γήπεδο και φυσικά με την Τούμπα γεμάτη».

H ανακοίνωση:

Με ενθουσιασμό και όνειρα ξεκινάμε επιτέλους τη σεζόν 2024-25! Το σημαντικότερο βήμα είναι πάντα το πρώτο και η ομάδα μας έχει την τύχη να το κάνει στο σπίτι της!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα με όλο τον σεβασμό και την προσοχή που απαιτείται στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

To ευρωπαϊκό ταξίδι ξεκινάει και πρέπει όλοι να κάνουμε τα πάντα ώστε να είναι μακρύ, ασφαλές, αξέχαστο, με ασπρόμαυρες φανέλες σε κάθε γήπεδο και φυσικά με την Τούμπα γεμάτη!

Οι συνθήκες σ´αυτόν τον αγώνα είναι αντικειμενικά δύσκολες. Οι υψηλές θερμοκρασίες, σε συνδυασμό με την πρεμιέρα εισόδου με νέο σύστημα, θα δοκιμάσουν την αντοχή όλων μας και χρειάζεται η υψηλότερη δυνατή συνεργασία για να αποφευχθούν συνωστισμοί. Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει κάνει εγγραφή στο gov.gr και να εισάγει τον κωδικό του εισιτηρίου του, προκειμένου να λάβει το QR Code με το οποίο θα μπει στο γήπεδο. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ολοκληρώσουν άμεσα την διαδικασία, καθώς είναι επικίνδυνο αν γίνουν μαζικές ταυτοποιήσεις τις τελευταίες ώρες πριν τον αγώνα, να δημιουργηθεί πίεση στο σύστημα και να προκληθούν καθυστερήσεις και συνωστισμός.

Περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν προέλεγχοι. Το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 16:30 προκειμένου να βοηθήσει όσους φιλάθλους έχουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Ggr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr

Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.Θυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι η χρονιά ξεκινάει με την Θύρα 4 να τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή. Αυτό σημαίνει πως η παραμικρή αβλεψία θα οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δυο αγωνιστικών με κλειστό το πέταλο, που τόσα μας πρόσφερε όλες τις προηγούμενες σεζόν. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να μην στερηθεί την παρουσία του κόσμου σε κανένα παιχνίδι.

Στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στρέφει για μία ακόμα φορά τα βλέμματά της στο σπίτι μας!

Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή και το πάθος μας! Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ!