Αγιούμπ Ελ Κααμπί Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Η «πρώτη» του Ελ Κααμπί με Αλ Καντσιά – Τα δεδομένα για Γκαρθία και Στάμενιτς

23.07.24 | 20:01

Από την στιγμή που πήγε στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί βρισκόταν στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή το νέο του συμβόλαιο, ενώ αρκετοί ήταν και οι φίλοι του Ολυμπιακού που στο περιθώριο των δύο πρώτων φιλικών αγώνων του ζητούσαν να παραμείνει στο Λιμάνι.

Όπως και έγινε με τον Μαροκινό επιθετικό να παραμένει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα δύο χρόνια και την Παρασκευή όπως όλα δείχνουν θα παίξει και για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Ο mvp και πρώτος σκόρερ στο περσινό Conference League δεν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι σε Άγιαξ και Μαλίν λόγω μιας μικροενόχλησης που είχε στην γάμπα και ο Μεντιλίμπαρ δεν ήθελε και δεν είχε κανένα λόγο να ρισκάρει.

Πλέον ο Ελ Κααμπί ανεβάζει καθημερινά στροφές και όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί τόσο την Παρασκευή (26/7) απέναντι στην Αλ Καντσία, όσο και το Σάββατο απέναντι στην Ναϊμέγκεν, στα δύο τελευταία φιλικά των Πειραιωτών στην Ολλανδία. Αντίθετα μοιάζει δύσκολο να πραγματοποιήσουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την φανέλα του Ολυμπιακού τόσο ο Μάρκο Στάμενιτς όσο και ο Ντάνι Γκαρθία που βρίσκονται σε φάση αποθεραπείας.

Την ίδια ώρα πολύς είναι ο κόσμος που ανυπομονεί και περιμένει να δει την πρώτη εμφάνιση της ομάδας στην ιστορική σεζόν των 100 χρόνων. Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πρώτο του φιλικό με την τρίτη του εμφάνιση (μπλε), στο δεύτερο φιλικό χρησιμοποίησε την δεύτερη εμφάνιση (λευκή) και όπως όλα δείχνουν τα… αποκαλυπτήρια της επετειακής ερυθρόλευκης φανέλας των 100 χρόνων θα γίνουν στις 8 Αυγούστου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Μεντιλίμπαρ ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.