Φωτογραφία: Eurokinissi

UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

ΑΕΚ – Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες (21:00, Cosmote Sport 1): Για την πρόκριση από το πρώτο ματς

24.07.24 | 08:24

Η ΑΕΚ ξεκινά και επίσημα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν κόντρα στην Ιντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League (21:00, Cosmote Sport 1).

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει σκοπό να πετύχει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην OPAP Arena, για να «σφραγίσει» από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, κόντρα στην «αδύναμη» θεωρητικά ομάδα από την Ανδόρα.

Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο λάθους στα φετινά προκριματικά, καθώς ένας αποκλεισμός θα την αφήσει συνέχειας στην Ευρώπη. Η Ένωση θα πρέπει να κάνει τρεις συνεχόμενες προκρίσεις και γνωρίζει ήδη το νικητή ποιου ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το σημερινό παιχνίδι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Λαμέλα, Οντουμπάτζο και Περέιρα, ενώ έχει κανονικά στη διάθεσή του, τους Κοϊτά, Στρακόσια και Μπρινιόλι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλδες:

Μπρινιόλι, Στρακόσα, Θεοχάρης, Ρότα, , Μουκουντί, Βίντα, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Λιούμπιτσιτς, Μάνταλος, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά, Άμραμπατ, Ζίνι, Φερνάντες, Γκαρσία