Γκελοσάνι Φωτογραφία: Facebook/ A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N)

Δ Όμιλος

Άγιος Νικόλαος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκελοσάνι (pic)

24.07.24 | 10:07

Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τον Άγιο Νικόλαο ο Μανώλης Γκελοσάνι.

Ο 27χρονος επιθετικός, θα φορέσει τα «κυανόλευκα» την επόμενη σεζόν στον Δ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ο Γκελοσάνι στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που η καινούρια χρόνια θα με βρει σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΑΟΑΝ. Γι’ αυτό θέλω να ευχαριστώ την διοίκηση και το προπονητικό τιμ της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της νέας χρόνια και να κάνουμε τον κόσμο του ΑΟΑΝ χαρούμενο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγίου Νικολάου:

«Στα «κυανόλευκα» ο Μανόλης Γκελοσάνι!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, ανακοινώνει την συμφωνία με τον Μανόλη Γκελοσάνι, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2024/2025.
Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και διακρίνεται για την ταχύτητα του. Ξεκίνησε από την ΑΕ Ποντίων και συνέχισε στους ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΑΣ Λευκαδίων, ΑΣ Ειρηνούπολης, Κρύα Βρύση, Κεραυνό Επισκοπής, Εορδαϊκό, Μακεδονικό Φούφας, Νίκη Αγκαθίας, ενώ πρωτοεμφανίστηκε στην Κρήτη για λογαριασμό της Επισκοπής και στη συνέχεια φόρεσε ακόμη τις φανέλες των ΠΟΑ, ΑΟ Τυμπακίου, Ερμή Ζωνιανών και Γρανίτη, ενώ ενδιάμεσα έπαιξε για τον ΦΑΣ Νάουσας, έχοντας επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων στην καριέρα του.
Τον καλωσορίζουμε πλέον στον Άγιο Νικόλαο και ευχόμαστε υγεία, ώστε με την αξία και την ποιότητα του, να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει!»