Φωτογραφία: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

ΠΑΟΚ: Να το «τελειώσει» από σήμερα

24.07.24 | 10:12

Εξήντα εννέα ημέρες μετά το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτό με τον Παναθηναϊκό στο οποίο ο «δικέφαλος» έφτασε στον θρίαμβο με σκορ 4-1 και 65 ημέρες μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι Πρωταθλητές Ελλάδας παίρνουν… θέση για τη σεζόν 2024-25!

Σήμερα στις 20:30 στο γήπεδο της Τούμπας, οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται την – άσημη μεν αλλά Πρωταθλήτρια Βοσνίας δε – Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων με «φόντο» τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, έχοντας φυσικά ως πρώτο και βασικό στόχο τη νίκη που θα ενισχύσει το προβάδισμά τους για την πρόκριση στην επόμενη… πίστα!

Ωστόσο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν στο (όχι και τόσο) πίσω μέρος του μυαλού τους πως είναι μέσα στις δυνατότητές τους να «καθαρίσουν» από σήμερα την υπόθεση πρόκριση, χωρίς ωστόσο να διακατέχονται από αλαζονεία  ή έπαρση!

«Πρέπει να είσαι ταπεινός και απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι. Η παρουσία σου, από μόνη της, δε θα σου δώσει το αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα κι αυτό σημαίνει ότι ίσως να έχει κάτι και αυτή, παρά το ότι προέρχεται από ένα πρωτάθλημα που ενδεχομένως να μην το γνωρίζουν καλά πολλοί» τόνισε χθες ο Ράζβαν Λουτσέσκου, δίνοντας το στίγμα του πως θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν την σημερινή αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Βοσνίας!

Οι πιθανοί έντεκα

Το πλέον ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου, είναι πως η προετοιμασία για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπόρατς ολοκληρώθηκε χθες χωρίς κάποιο απρόοπτο και έτσι ο ίδιος συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους παίκτες της λίστας Α, πλην του τερματοφύλακα Χρήστου Ταλιχμανίδη!

Aναφορικά με την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει σήμερα ο Λουτσέσκου, «σίγουροι» θα πρέπει να θεωρούνται οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Σβαμπ, Ντεσπόντοφ, Τάισον και Μπράντον, ενώ «παίζεται» η θέση του δεύτερου κεντρικού χαφ μεταξύ Καμαρά και Τσιγγάρα αλλά και αυτή του επιτελικού μέσου μεταξύ Κωνσταντέλια και Μουργκ.

«Μόνο φωνή και πάθος»

Χθες, με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθύμισε στον κόσμο που θα βρεθεί σήμερα στην Τούμπα πως η Θύρα 4 τελεί σε τιμωρία υπό διετή αναστολή και ζήτησε από όλους τη μέγιστη προσοχή προκειμένου να μην ενεργοποιηθεί το «κλείσιμό» της για τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες!.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι η χρονιά ξεκινάει με την Θύρα 4 να τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή. Αυτό σημαίνει πως η παραμικρή αβλεψία θα οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δυο αγωνιστικών με κλειστό το πέταλο, που τόσα μας πρόσφερε όλες τις προηγούμενες σεζόν.

«Στο γήπεδο της Τούμπας απαγορεύεται η χρήση βεγγαλικών, κροτίδων, καπνογόνων, πυρσών και συσκευών laser, η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς και η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο. Η ποδοσφαιρική Ευρώπη στρέφει για μία ακόμα φορά τα βλέμματά της στο σπίτι μας! Στηρίζουμε την ομάδα μας με τη φωνή και το πάθος μας!» ανέφερε σχετικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.