Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: «Πετάει» για Ολλανδία ο Σίστο – Στην αναμονή για Σισέ

24.07.24 | 13:16

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Ο Πιόνε Σίστο ετοιμάζεται να αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την Ολλανδία όπου βρίσκεται η αποστολή του Άρη και να ενσωματωθεί με αυτήν τη στιγμή που ο Πάπε Αμπού Σισέ αναμένεται να αφιχθεί στη νέα του πόλη.

Ο 29χρονος διεθνής Δανός εξτρέμ αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας, ταξιδεύει την Τετάρτη για τη χώρα της τουλίπας ώστε να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Τι ισχύει για Σισέ

Όσο για τον 28χρονο Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό αναμένεται σήμερα στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία. Να περάσει με τη σειρά του από τις ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το δικό του συμβόλαιο. Επίσης για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι δηλαδή το καλοκαίρι του 2027 και να τριτώσει το καλό μετά τους Ντιαντί και Σίστο.

Το θέμα είναι, αν ο Σισέ θα ταξιδέψει ακολούθως για την Ολλανδία ή αν θα παραμείνει στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Κάτι που επί του παρόντος αποτελεί ερωτηματικό.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός με την συμφωνία του με τον Άρη επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό κι αφού προ ημερών είχε βρεθεί μία ανάσα από τη συμφωνία του με την ΑΕΚ. Όσο για τον προηγούμενο σταθμό του υπενθυμίζεται πως ήταν η τουρκική Αδάνα Ντεμιρσπόρ όπου είχε 13 συμμετοχές.