Ηλιούπολη Credits: Facebook/ ΠΑΕ Ηλιούπολη / Ilioupoli FC

Superleague 2

Ηλιούπολη: Διπλό «χτύπημα» σε άμυνα και επίθεση (pics)

24.07.24 | 12:15

Η Ηλιούπολη συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι καθώς ανακοίνωσε ακόμη δύο παίκτες, φτάνοντας τις 5 μεταγραφές σε διάστημα 3 ημερών.

Ο κεντρικός αμυντικός, Βαγγέλης Αλεξόπουλος και ο αμυντικός Δημήτρης Πατάπης θα αγωνίζονται με τα χρώματα της Ηλιούπολης τη νέα σεζόν.

Ο 29χρονος επιθετικός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Γιούχτα, ενώ ο Πατάπης πέρυσε έπαιζε στην Γκλόρια Μπουζάου της Β’ Ρουμανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης για τον Αλεξόπουλο:

«Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση για την ομάδα μας η οποία έκανε δικό της τον Βαγγέλη Αλεξόπουλο.

Ο νέος παίκτης της ομάδας έχει γεννηθεί στις 16 Αυγούστου του 1995, αγωνίζεται ως σέντερ φορ και τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος τόσο της Καλαμάτας όσο και της Παναχαϊκής έχοντας κατακτήσει και με τις δυο ομάδες, την άνοδο στη δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Γιούχτα.

Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βαγγέλη καλώς ήρθες!

Το πρώτο μήνυμα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου ως παίκτης της Ηλιούπολης:

«Θα ήθελα να ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου! Με την σειρά μου θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ηλιούπολης για τον Πατάπη:

«Ενισχύθηκε με Δημήτρη Πατάπη η Ηλιούπολη!

Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1996 και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στον Αχαϊκό, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Δόξα Παραλίας, ΑΠΣ Πάτραι, και Κεραυνός Αγίου Βασιλείου.

Το 2016 τον απέκτησε η Παναχαϊκή, παραχωρώντας τον δανεικό σε ΠΑΟ Βάρδας και Αχαϊκή. Με την Παναχαϊκή κατέγραψε 35 επίσημες συμμετοχές, εκ των οποίων οι 32 ήταν ως βασικός.

Ο Πατρινός κεντρικός αμυντικός που έχει αποτελέσει βασικό στέλεχος τόσο στην ΠΑΕ Χανιά όσο και στον Απόλλωνα, την περυσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία της Ρουμανίας με τη φανέλα της Γκλόρια Μπουζάου.

Η οικογένεια της Ηλιούπολης εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δημήτρη καλώς ήρθες!

Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Πατάπη ως παίκτης της Ηλιούπολης:

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα της Ηλιούπολης για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε καλή σεζόν με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας».