Ηρακλής Φωτογραφία: Facebook/Γ.Σ. Ηρακλής

Superleague 2

ΓΣ Ηρακλής: «Ευλογημένοι για το γεγονός ότι η ΠΑΕ διαθέτει πλέον έναν ιδιοκτήτη με εκτόπισμα αντίστοιχο του Ηρακλή μας»

24.07.24 | 12:32

Ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ανέλαβε και επίσημα την προεδρία του Ηρακλή και ο ΓΣ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωσε για να τονίσουν τα μέλη, τη χαρά τους για τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΣ Ηρακλή:

«Αφήσαμε σκοπίμως να περάσουν αρκετές ώρες από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για να εκδώσουμε την συγκεκριμένη ανακοίνωση. Και αυτό διότι θέλαμε και εμείς, ως απλοί οπαδοί του μεγαλύτερου Συλλόγου της χώρας, να απολαύσουμε τις συγκλονιστικές στιγμές που ζήσαμε στην πλατεία Αριστοτέλους.

Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι που είχαμε την δυνατότητα να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι για να κάνουμε ευτυχισμένους χιλιάδες φίλους της ομάδας σε όλη την γη.

Νιώθουμε ευλογημένοι, που είδαμε τα ίδια μάτια που τα μεσάνυχτα της Δευτέρας έκλαιγαν από απόγνωση, το απόγευμα της Τρίτης να κλαίνε από χαρά.

Νιώθουμε ευλογημένοι και για το γεγονός ότι η ΠΑΕ διαθέτει πλέον έναν ιδιοκτήτη με εκτόπισμα αντίστοιχο του Ηρακλή μας.

Καλωσορίζουμε στην κυανόλευκη οικογένεια τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και τους στενούς του συνεργάτες. Ως διοίκηση του Γ.Σ. δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και θα αποτελέσουμε την ασπίδα σε όσους τολμήσουν να δημιουργήσουν προβλήματα.

Παράλληλα, καλούμε όλο τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τη νέα προσπάθεια με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας και την παρουσία του σε όλα τα γήπεδα που θα αγωνίζεται ο Ηρακλής.

Τέλος, θα ήταν άδικο σε αυτή την ημέρα χαράς, να μην κάνουμε ιδιαίτερη μνεία στον άνθρωπο που μπήκε μπροστά πριν από 3 χρόνια για να επαναφέρει τον Ηρακλή στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Παρά τις όποιες διαφωνίες προέκυψαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Στράτο Ευγενίου για το γεγονός ότι στήριξε την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κυρίως για το ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, έκλεισε τα αυτιά του στις… «ύποπτες σειρήνες» που τον καλούσαν -με το αζημίωτο- να χαλάσει την συμφωνία με τον κ. Μονεμβασιώτη.

Δεν ενέδωσε στις πιέσεις και παρέδωσε την ΠΑΕ σε έναν άνθρωπο που έχει την δυνατότητα να κάνει τα όνειρά μας πραγματικότητα».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ