Μαραντάς: «Μικρή κάμψη στην απόδοση του Πανθρακικού – Οι παίκτες μας έχουν αξία και θα επανέλθουμε» Φωτογραφία: Panthrakikos Fc

Α Όμιλος

Μαραντάς: «Οι παίκτες μας έχουν αξία και θα επανέλθουμε»

14.02.24 | 16:50

Για την πρόσφατη νίκη με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, με γκολ-πέναλτι του Χρήστου Βάσκου, μίλησε ο τεχνικός του Πανθρακικού, Γιώργος Μαραντάς.

Ο Ξανθιώτης τεχνικός παραδέχτηκε οτι οι Θρακιώτες έχουν μια μικρή κάμψη στα δυο τελευταία ματς, αλλά δεν ανησυχεί, γνωρίζοντας οτι βάσει αξίας των παικτών σύντομα θα επιστρέψουν στα γνωστά φετινά στάνταρ, που τους είχαν οδηγήσει σε μεγάλο σερί οκτώ νικών.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Μαραντά:

«Ο αντίπαλος παρόλο που είναι χαμηλά στη βαθμολογία έπαιξε χωρίς άγχος και αυτό μας δυσκόλεψε πολύ. Δεν είχαμε επιθετικές λύσεις, κυρίως από τα άκρα στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν σε καλή μέρα, οπότε δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες, με εξαίρεση μια-δυο υποψίες φάσεων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, με τις αλλαγές η ομάδα πήρε πνοή επιθετικά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, πετύχαμε το γκολ αλλά και πάλι ο αντίπαλος ήταν καλά στημένος στη διάταξή του. Μας δημιούργησε προβλήματα, το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει και να δώσουμε λύσεις».

«Πιο δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός του Πανθρακικού (την Κυριακή έχει έξοδο στην έδρα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας): «Τα επόμενα παιχνίδια είναι ακόμα πιο δύσκολα και η ομάδα πρέπει να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε μικρή κάμψη στην απόδοση μας.

Θεωρώ όμως οτι είναι φυσιολογική, γιατί οι παίκτες προσπαθούν πολύ και τρέχουν μέσα στο γήπεδο. Είναι λογικό να έχουμε μια πτώση. Θα δουλέψουμε για να σταματήσει αυτό και νομίζω οτι θα το καταφέρουμε. Έχουμε παίκτες με αξία και θα μπορέσουμε να επανέλθουμε στα γνωστά μας επίπεδα».