Λουίς Ρότσα Φωτογραφία: kifisiafc.gr

Superleague 2

Κηφισιά: Ενίσχυση στην άμυνα με άρωμα… Πορτογαλίας (pic)

24.07.24 | 13:33

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Ρότσα.

Ο Πορτογάλος μπακ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Τοντέλα της Πορτογαλίας, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στον Παναιτωλικό και τα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς για τον Λουίς Ρότσα:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λουίς Αουγκούστο Μαρτίνς Ρότσα, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στις 27 Ιουνίου 1993 στην Πορτογαλία, ο Λουίς Ρότσα ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής της Φαμαλικάο. Το 2006, σε ηλικία 13 ετών, πήρε μεταγραφή για την Ακαδημία της Βιτόρια ντε Γκιμαράες, φτάνοντας ως την πρώτη ομάδα του συλλόγου, με τον οποίο κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές, πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2013 και είχε 4 συμμετοχές στο Europa League.

Το 2016 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού, με τον οποίο κατέγραψε 57 συμμετοχές. Οι σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησε τού έδωσαν το διαβατήριο για μια σπουδαία μεταγραφή στη Λέγκια Βαρσοβίας στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2018/19. Στον ιστορικό σύλλογο της Πολωνίας παρέμεινε για δύο χρόνια (40 συμμετοχές), πανηγυρίζοντας δύο φορές την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Ακολούθως φόρεσε τη φανέλα της Κρακόβια (27 συμμετοχές), πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό των Χανίων, με τα χρώματα των οποίων είχε 24 συμμετοχές στη Super League 2 το 2022/23.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην Τοντέλα της Πορτογαλίας (18 συμμετοχές).

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».