Ο Εκόνγκ στην επιστροφή του στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ Φωτογραφία: Intime

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Εκόνγκ: «Ευχαριστώ Σαββίδη και Λουτσέσκου για τη στήριξη – Ξεχωριστή μέρα για μένα»

24.07.24 | 23:29

Ο ΠΑΟΚ πήρε δύσκολη νίκη με 3-2 κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στην Τούμπα και πάει στη ρεβάνς με ισχνό προβάδισμα πρόκρισης.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ο Τρόοστ Εκόνγκ που αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες από τον τραυματισμό του και μάλιστα σκόραρε το νικητήριο γκολ του δικεφάλου.

Μετά το τέλος του ματς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στη στήριξη που είχε από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εκόνγκ:

Για το πόσο σημαντικό ήταν το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι πάντα καλό να βοηθάς την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για εμένα, καθώς ο μεγαλύτερος γιός μου έγινε έξι χρονών, οπότε του υποσχέθηκα από το σπίτι ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό σήμερα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και στον προπονητή και στον πρόεδρο, που ήταν εκεί και με στήριξαν σε δύσκολες στιγμές. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τα κατάφερα σήμερα. Είμαι καλά, αλλά σημασία έχει που πήραμε τη νίκη, ο Κουλιεράκης έκανε φανταστική δουλειά και συνεχίζουμε».

Για το τι πρέπει να προσέξουν ενόψει και της ρεβάνς:

«Έιναι μια καλή ομάδα στις αντεπιθέσεις, έχουν έναν ψηλό επιθετικό, με μεγάλο κορμί που κατάφερε να δημιουργήσει κινδύνους γενικότερα. Τον έψαχναν συνεχώς οι συμπαίκτες του, έκανε και μια ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με την κεφαλιά που πήρε. Είναι πάντα επικίνδυνος.

Σίγουρα είναι πρωταθλητές, σίγουρα αξίζουν να βρίσκονται εδώ, είναι μια καλή ομάδα και βρίσκονται εδώ για κάποιο λόγο. Εμείς πρέπει να τους σεβαστούμε και να πάμε στον επαναληπτικό και να τελειώσουμε την υπόθεση πρόκριση».