UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE

Ορτίθ: «Ήμασταν γενναίοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα – Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη»

24.07.24 | 23:54

Η ΑΕΚ ήταν καταιγιστική για μια ώρα κόντρα στην Ίντερ Εσκάλδες, όμως με δική της απροσεξία δέχθηκε τρία γκολ και πάει στην Ανδόρρα με ισχνό προβάδισμα στο σκορ (4-3).

Ο προπονητής της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες, Φελίπ Ορτίθ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ, χαρακτήρισε τους παίκτες του γενναίους και αναφέρθηκε στη ρεβάνς.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες:

Για το αν περίμενε αυτή την εξέλιξη μετά το 4-0: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύπλοκο παιχνίδι. Ξέραμε πως σε κάθε λάθος εναντίον τέτοιας ομάδας θα μας έβαζαν γκολ. Στο δεύτερο μέρος το διορθώσαμε λίγο αυτό. Ήμασταν γενναίοι. Ήμασταν δυνατοί στην άμυνα και είχαμε ως δώρο τα γκολ».

Για το ποιο θεωρεί ως κομβικό σημείο για τη μείωση του σκορ: «Στο πρώτο μέρος, σε όλες τις μικρές λεπτομέρειες που κάναμε λάθη, η ΑΕΚ τα εκμεταλλεύτηκε. Μετά το πέναλτι μας ανέβασε. Το κλειδί ήταν ότι οι παίκτες μας ήταν γενναίοι, πιέζοντας στην άμυνα και τα κατάφεραν με την αξία τους».

Για το γήπεδο και την ατμόσφαιρα: «Ήταν εξαιρετικό να δούμε τόσο κόσμο να ενθαρρύνει τους ποδοσφαιριστές. Ήταν πολύ όμορφο. Ο ενθουσιασμός των οπαδών της ΑΕΚ αξίζει».

Για το τι ματς περιμένει στη ρεβάνς: «Περιμένουμε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και να δούμε που μπορούμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο, συνεχίζοντας με τη δική μας φιλοσοφία. Ήταν τιμή μας που ήμασταν τόσο καλοδεχούμενοι και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».