Καμπανιακός, Δημήτρης Διαμαντόπουλος Credits: kampaniakos.com

Superleague 2

Καμπανιακός: Επίσημα στα ερυθρόλευκα ο Διαμαντόπουλος

25.07.24 | 01:34

Επιβεβαιώθηκε η αποκάλυψη του monobala.gr για το δυνατό «χτύπημα» του Καμπανιακού στην επίθεση με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο.

Ο 35χρονος Θεσσαλονικιός φορ επαναπατρίστηκε και επίσημα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», μετά το πέρασμά του από τη Β΄ Κύπρου με την Αγία Νάπα.

Ο Διαμαντόπουλος αποτελεί το πρώτο απόκτημα για την ομάδα της Χαλάστρας, ενώ άμεσα έπεται συνέχεια, όπως με τον Μιχάλη Μποζίδη (πρώτος σκόρερ Νίκης Ευκαρπίας).

Ο έμπειρος φορ, που έχει περάσει από τον Άρη και έχει πολλές παραστάσεις στην κατηγορία, στην οποία βγήκε πρώτος σκόρερ με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ σμίγει ξανά με τους Κώστα Γεωργιάδη (προπονητής) και Ανέστη Τσιτενίδη (τεχνικός διευθυντής), με τους οποίους συνεργάστηκε στον Αγροτικό Αστέρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Καμπανιακού:

«Πήρε Διαμαντόπουλο!

Την πρώτη του μεταγραφή για τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Καμπανιακός εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Η Διοίκηση του Συλλόγου προχώρησε σε μια πολύ σημαντική προσθήκη με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες φορτώνοντας με πολλά τέρματα τις αντίπαλες εστίες.

Ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και συνέχισε διαδοχικά σε Θερμαϊκό Θέρμης, Εορδαϊκό, Βέροια, Φωκικό, Κέρκυρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Άρη Θεσσαλονίκης, Χανιά, Ξάνθη, Αχυρώνα-Ονήσιλου και Αγία Νάπα. Το 2007 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Θερμαϊκό Θέρμης και ξεκίνησε το προσωπικό του ταξίδι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σημειώνοντας αρκετές εξαιρετικές χρονιές με τα περάσματά του από Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Άρη και Ξάνθη να ξεχωρίζουν. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Β Κατηγορία του Κυπριακού Πρωταθλήματος πραγματοποιώντας δύο γεμάτες και παραγωγικές χρονιές με τις φανέλες του Αχυρώνα-Ονήσιλου και της Αγίας Νάπας.

Πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή για τους Κόκκινους της Χαλάστρας οι οποίοι προσέθεσαν στο ρόστερ τους έναν παίχτη ο οποίος θα προσφέρει τόσο με την ποιότητα και την εμπειρία του στον αγωνιστικό χώρο όσο και με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό του στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο και του εύχεται μια ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία κι επιτυχίες».