Χανιώτη, Ανέστης Μετάι Credits: Α.Ο Χανιώτης - Chaniotis f.c (Facebook)

Γ' Εθνική

Χανιώτη: Διπλό «χτύπημα» με Μετάι και Φράγκο

25.07.24 | 01:48

Άνοιξε λογαριασμό στις μεταγραφές η Χανιώτη, που απέκτησε «πακέτο» τον εξτρέμ του πρωταθλητή Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, Ανέστη Μετάι και τον μεσοεπιθετικό του Πιερικού, Βασίλη Φράγκο.

Οι δυο τους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, με τον πρώτο να έχει θητεύσει και σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, Στρατώνι και Αστέρα Τριποτάμου και τον Φράγκο στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις από τα «τσακάλια»:

«| Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 31χρονο κεντρικό μέσο, Έρνεστ Μετάι, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2024 μέχρι και πρότινος φορούσε την φανέλα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σημειώνοντας 3 γκολ σε 15 συμμετοχές.
| Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Αστέρα Τριποτάμου και Ηρακλή Αμπελοκήπων.
| Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, Βασίλη Φράγκο, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2024 μέχρι και πρότινος φορούσε την φανέλα του Πιερικού, καταγράφοντας 7 συμμετοχές.
| Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Συνολικά, μετρά 37 συμμετοχές στην Superleague 2 και 45 συμμετοχές στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
| Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».