Αναγέννηση Καρδίτσας, Κώστας Μηλιώτης Κάτοικος Καρδίτσας γίνεται ο Κατερινιώτης, Κώστας Μηλιώτης, που έπαιζε στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου-Credits: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ethnikos Official)-Facebook

Γ' Εθνική

Αναγέννηση Καρδίτσας: Ανακοίνωσε εννιά μεταγραφές και μια ανανέωση

25.07.24 | 02:44

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά δέκα ανακοινώσεις για το νέο ρόστερ, σε «πακέτο» εννιά μεταγραφών και μιας ανανέωσης, έδωσε στη δημοσιότητα η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Την ομάδα του Τίμου Καβακά θα ενισχύσουν οι Αλέξανδρος Τσιόπτσης (τερματοφύλακας Καβάλας), Ιωακείμ Ζυγκερίδης (επιθετικός Αιγάλεω), Αλέξανδρος Φερεντίνος (μεσοεπιθετικός Αναγέννησης Άρτας), Βαγγέλης Αναστασόπουλος (αμυντικός χαφ Κοζάνης και παλιός γνώριμος), Στέφανος Συμεωνίδης (ακραίος μπακ Επισκοπής), Κώστας Μηλιώτης (δεξιός χαφ Εθνικού Νέου Κεραμιδίου), Βασίλης Πογκοσιάν (αμυντικός χαφ Ιωνικού), Γιούλιο Ραπάι (μέσος Ιάλυσου Ρόδου) και Γιώργος Ρουμπιές (μεσοεπιθετικός από Κ19 Αστέρα Τρίπολης).

Παράλληλα, στους Θεσσαλούς συνεχίζει ο έμπειρος στόπερ, Απόστολος Σκόνδρας.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις των «κιτρινόμαυρων»:

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνο Μηλιώτη. Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1998 και αγωνίζεται ως φουλ-μπακ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τους Ποντίους Κατερίνης, ενώ ακολούθησε ο Ν.Π.Σ. Βόλος. Στη συνέχεια μετακόμισε στον Πιερικό , πριν μεταγραφεί στον Ο.Φ. Ιεράπετρας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.
Κωνσταντίνε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Ο Βαγγέλης γεννήθηκε  στις 7 Μαρτίου του 1994 και αγωνίζεται ως αμυντικός.
Το  μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, πριν προωθηθεί στην Ανδρική ομάδα. Έπειτα παραχωρήθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου, για να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, όπου έμεινε για ένα χρόνο. Ακολούθησε η μετακόμιση του στη Λαμία και στη συνέχεια η μεταγραφή του στη Σπάρτη. Επόμενος σταθμός της ποδοσφαιρικής του καριέρας ήταν ο ΑΟ Τρίκαλα, ενώ έπειτα αγωνίστηκε σε Πανσερραϊκό και Ο.Φ. Ιεράπετρας. Το 2020 φόρεσε τη φανέλα των Χανίων, ενώ στη συνέχεια ανήκε στο δυναμικό του Αστέρα Βλαχιώτη. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας, μετρώντας συνολικά 28 συμμετοχές, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κοζάνης. Επίσης είναι διεθνής με την U-17 της Εθνικής μας ομάδας, μετρώντας 7 συμμετοχές και ένα γκολ.
Βαγγέλη καλώς όρισες και πάλι στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

 

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιώργο Ρουμπιέ. Ο Γιώργος γεννήθηκε στις 20 Οκτωβρίου του 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Τρίπολης , ενώ αγωνίστηκε και στις ομάδες Κ-15, Κ-17, Κ-19 των Αρκάδων.
Γιώργο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Απόστολο Σκόνδρα.
Στη διετία που αγωνίζεται στην ομάδα μας μετρά συνολικά 56 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και δυο τέρματα.
Αποστόλη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιουλιο Ραπαϊ. Ο Γιουλιο γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 2004 και αγωνίζεται ως μέσος.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Α.Ε. Μουζακίου, ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιαλυσού Ρόδου.
Γιουλιο καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Ιωακείμ Ζυγκερίδη. Ο Ιωακείμ γεννήθηκε στις 20 Ιανουαρίου του 1999 και αγωνίζεται ως επιθετικός.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Βέροια, ενώ ακολούθησαν Αγροτικός Αστέρας, Νίκη Αγκαθιάς και Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Τη σεζόν 2022-23 φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε στο Αιγάλεω.
Ιωακείμ  καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Στέφανο Συμεωνίδη. Ο Στέφανος γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου του 2003 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Νέων του Ν.Π.Σ. Βόλος, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κεραυνό Αγγελοχωρίου, Νέστο Χρυσούπολης και Θεσπρωτό. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Επισκοπής.
Στέφανε  καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλειο Πογκοσιάν. Ο Βασίλης γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1998 και αγωνίζεται ως αμυντικός χάφ.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αετό Κορυδαλλού, ενώ στην συνέχεια μεταγράφηκε στην Κ-20 της Α.Ε.Κ. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός ήταν ο Ιωνικός, για να ακολουθήσει το Κερατσίνι. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 επέστρεψε στον Ιωνικό, όπου αγωνιζόταν μέχρι και σήμερα.
Βασίλη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Φερεντίνο. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 2004 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αγωνίστηκε και με τη Κ-19 του Ηπειρωτικού Συλλόγου. Στο πρώτο μισό της περασμένης αγωνιστικής περιόδου φόρεσε τη φανέλα του Α.Ο. Καβάλας, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Αναγέννηση Άρτας.
Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».

«Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Τσιοπτσή. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 2003 και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής του Π.Α.Ο.Κ., ενώ αγωνίστηκε με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά στην Κ-17, στην Κ-19 αλλά και στον Π.Α.Ο.Κ. Β’. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος του Α.Ο. Καβάλα, κατακτώντας την άνοδο στη Super League 2.
Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!».