Χανιώτη, Νίκος Τσαλουκίδης Credits: Α.Ο Χανιώτης - Chaniotis f.c (Facebook)

Γ' Εθνική

Χανιώτη: Στο τεχνικό τιμ ο Τσαλουκίδης – Δυο ανανεώσεις

25.07.24 | 03:10

Προσθήκη τεχνικού συνεργάτη για τον Ανδρέα Παντζιαρά προέκυψε στο επιτελείο της Χανιώτης.

Ο Νίκος Τσαλουκίδης, μέχρι πρότινος πρώτος κόουτς στον ΑΟ Καρδίας στην Α1 ΕΠΣΜ, αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στα «τσακάλια», ρόλο που είχε παλιότερα και σε Αγροτικό Αστέρα και Εθνικό Σοχού στη Γ΄ Εθνική.

Παράλληλα, στην ομάδα της Χαλκιδικής συνεχίζει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Δημήτρης Μίκικης, ενώ ανανέωσαν ο έμπειρος μεσοαμυντικός και αρχηγός, Γιώργος Κουτσικοβαγγέλης (παράλληλα είναι προπονητής στον Αστέρα Ραιδεστού) και ο Ξάνθος Καραμανλής, νεαρός στόπερ που είχε αποκτηθεί το χειμώνα από την Κ19 του Άρη.

Αναλυτικά η ενημερώσεις της Χανιώτης:

 

«Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Νίκο Τσαλουκίδη που αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή για τη νέα σεζόν.
| Ο 32χρονος προπονητής που θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Ανδρέα Παντζιαρά, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ειδικότητας ποδοσφαίρου και κάτοχος UEFA A’. Απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ανθρώπινη απόδοση και υγεία με κατεύθυνση την προπονητική, αλλά και πιστοποίηση στην ανάλυση αγώνων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
| Ως βοηθός προπονητής έχει περάσει επίσης από τους πάγκους των ομάδων Αχιλλέα Τριανδρίας, Ιάσωνα Αυγής, Αγροτικού Αστέρα και Εθνικού Σοχού, αλλά και του ΑΟ Καρδίας ως προπονητής τη σεζόν 2023-24.
| Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

«Ο. Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώσει την παραμονή του Δημήτρη Μίκικη στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα έχει την ευθύνη της εκγύμνασης των τερματοφυλάκων της.
| Για δεύτερη σεζόν ως προπονητής τερματοφυλάκων, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και η καλή δουλειά και το έργο του αναγνωρίζεται από όλους.
| Του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια με στόχο τις επιτυχίες της ομάδας!».

«Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Ξάνθο Καραμανλή, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Άρη (Κ19), τον Ιανουάριο του 2024, καταγράφοντας 11 συμμετοχές.
| Η οικογένεια του Χανιώτη του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».

«Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο κεντρικό μέσο, Γιώργο Κουτσικοβαγγέλη, ο οποίος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας, από τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας, τον Ιούλιο του 2022, καταγράφοντας συνολικά αυτά τα δύο χρόνια 50 συμμετοχές (στη σεζόν 2022-23 σημείωσε 1 γκολ).
| Η οικογένεια του Χανιώτη του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο».