Φωτογραφία: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Προπόνηση με ομιλία και φινάλε με… βροχή

25.07.24 | 22:22

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Μία μέρα μετά το πρώτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, το πρόγραμμα του Άκη Μάντζιου περιλάμβανε διπλή προπόνηση στο Βλάαρντιγκεν με την απογευματινή να ολοκληρώνεται υπό έντονη βροχόπτωση.

Πριν από το ξεκίνημα της απογευματινής προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τα όσα είδε στο χθεσινό φιλικό κόντρα στην Αλκμάαρ και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια. Κυρίως για το τι περιμένει να παρουσιάσουν στα δύο φιλικά που ακολουθούν.

Η μέρα περιλάμβανε την ενσωμάτωση του Πιόνε Σίστο με την υπόλοιπη ομάδα και αφού ο διεθνής Δανός εξτρέμ παρακολούθησε το φιλικό με την Αλκμάαρ από τον πάγκο. Με τον τρόπο αυτό είχε μία πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Σίστο θα είναι σίγουρα στη διάθεση του Μάντζιου εν όψει του δεύτερου φιλικού με τη Ντόρντρεχτ, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (27/7, 16:00).

Σε αντίθεση με τον διεθνή Δανό, ο Πάπε Αμπού Σισέ παραμένει στη Σενεγάλη και αυτό γιατί δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα με την έκδοση της βίζας του.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε σήμερα (25/7) τη λύση της συνεργασία της με τον Μαξίμ Κοβάλ, με τον Ουκρανό τερματοφύλακα να μένει ελεύθερος μετά τον δανεισμό του στην Καλαμάτα.