Καβάλα Προπονητές Credits: Facebook/Kavala FC

Superleague 2

Καβάλα: Αυτοί θα βρεθούν στο πλευρό του Καραμπετάκη (pics)

25.07.24 | 12:55

Ο νέος προπονητής της Καβάλας, Νίκος Καραμπετάκης θα έχει στο πλευρό του τη φετινή σεζόν στη Super League 2, δύο ανθρώπους που βρίσκονται χρόνια στην ομάδα και συνέβαλαν σημαντικά στην άνοδο της περασμένης περιόδου.

Ο Γιώργος Αγγελίδης θα διατηρήσει τη θέση του βοηθού προπονητή, ενώ ο Νίκος Σουμουλίδης θα είναι για ακόμη μία σεζόν ο προπονητής τερματοφυλάκων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας για την ανανέωση Αγγελίδη:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Αγγελίδη ως βοηθού προπονητή για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο Γιώργος υπηρετεί τον Α.Ο.Καβάλα εδώ και πολλά χρόνια και είμαστε σίγουροι ότι και φέτος θα βοηθήσει σημαντικά με τις γνώσεις και το μεράκι του ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της στην Superleague 2».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καβάλας για την ανανέωση Σουμουλίδη:

«Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Σουμουλίδη ως προπονητή τερματοφυλάκων για την αγωνιστική περίοδο 2024-25. Ο Νίκος παραμένει στην ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά, και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο καραβάκι και στην Superleague 2».