Ο Τσαλόφ σε παλιότερο αγώνα εναντίον της ΑΕΚ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: «Φουλάρει» για Τσάλοφ

25.07.24 | 17:15

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πρέπει να θεωρείται από χθες το βράδυ ο Ταρίκ Τισουντάλι, με την «μετακόμιση» του Μαροκινού επιθετικού από την Γάνδη στη Θεσσαλονίκη να ολοκληρώνεται σήμερα και τον ποδοσφαιριστή να μπαίνει άμεσα στο αεροπλάνο με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Κάπως έτσι, ο «δικέφαλος» κλείνει μία πολύ σημαντική εκκρεμότητα του ρόστερ του και πλέον «φουλάρει» για να ολοκληρώσει άλλη μία, εκ νέου για την επίθεσή του, εξίσου σημαντική!

Όπως προκύπτει, ο ΠΑΟΚ δεν αλλάζει στόχευση λόγω της απόκτησης Τισουντάλι και επιμένει στη μεταγραφή του Φεντόρ Τσάλοφ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, περιμένοντας ένα και μόνο πράγμα:

Να στείλει ο 26χρονος διεθνής Ρώσος φορ την έγγραφη διαβεβαίωση πως αποδέχεται την πρόταση των «ασπρόμαυρων» – την οποία έχει αποδεχθεί προφορικά – προκειμένου ο ΠΑΟΚ να καταθέσει στη συνέχεια στην ΤΣΣΚΑ τα 3 εκ. ευρώ της ρήτρας του ούτως ώστε όλα να πάρουν τον… δρόμο τους!

Σε επίσημο επίπεδο, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για την περίπτωση του Τσάλοφ όμως σε… ανεπίσημο υπάρχει η αίσθηση πως το όλο θέμα θα έχει ευτυχή κατάληξη και μάλιστα άμεσα, ούτως ώστε ο Ρώσος επιθετικός να βρίσκεται πολύ γρήγορα στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου!