Πιερικός, Βλάσης Ανδρικόπουλος Credits: ΣΦΚ Πιερικός 1961 (Facebook)

Γ' Εθνική

Πιερικός: Ανακοίνωσε Βλάση Ανδρικόπουλο

25.07.24 | 13:27

Σε συμφωνία με τον 25χρονο Κατερινιώτη δεξιό μπακ, Βλάση Ανδρικόπουλο ήρθε ο Πιερικός και ακολούθησαν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έπαιζε στη Super League 2 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, φέρνοντας αύρα επαγγελματικών κατηγοριών. Ο Ανδρικόπουλος έχει αγωνιστεί ακόμα σε Παναθηναϊκό Β, Βόλο, Επισκοπή Ρεθύμνου, Αιγινιακό, Πύδνα Κίτρους και Πόντιους Κατερίνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΦΚ Πιερικός ανακοινώνει την απόκτηση του Βλάσση Ανδρικόπουλου!
Ο 25χρονος αμυντικος (καλύπτει τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς και αυτή του στόπερ) συμφώνησε να φορά τα “μελανολευκά” για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας το “οπλοστάσιο” του Περικλή Αμανατιδη.
Ο Ανδρικόπουλος αρχίσε την καριερα του στην ΑΕ Ποντίων Κατερίνης, συνέχισε στην Πυδνα Κιτρους, τον Αιγινιακο και τη σεζόν 2018-19 αγωνιστηκε στον ΝΠΣ Βόλος. Ακολούθησε η Επισκοπή και ο Παναθηναϊκός Β’, ενω πέρσι αγωνιστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια προσθήκη που δυναμώνει το ροστερ του Πιερικου, προσθετοντας εμπειρία, με έναν γηγενη ποδοσφαιριστή, με πολλές παραστάσεις σε ανώτερο αγωνιστικό επίπεδο και τη Super League 2.
Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιστηκε σε 28 αναμετρήσεις με την Αναγέννηση Καρδίτσας (οι 26 στο βασικό σχήμα), ενώ 28 συμμετοχές (27 στην αρχική ενδεκάδα) είχε και την σεζόν 2021-22 με την Επισκοπή, επίσης στη SL2».