Ποτουρίδης Άρης Πετρούπολης Credits: Facebook/Αρης Πετρούπολης 1926/ Aris Petroupolis 1926 F.C.

Δ Όμιλος

Άρης Πετρούπολης: Σπουδαία κίνηση με Ποτουρίδη (pic)

25.07.24 | 16:21

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού, Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Ποτουρίδης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί 118 φορές στην Stoiximan Super League και πηγαίνει στην ομάδα της Πετρούπολης ως βασικός στον Ιστορικό την προηγούμενη σεζόν, πανηγυρίζοντας μάλιστα και την άνοδο στη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ποτουρίδη, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Γεννημένος στις 27/2/1992 το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα αναπτυξιακά τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ακολούθησε η ομάδα του Πλατανιά όπου κατέγραψε 21 συμμετοχές στην Superleague 1, για να μετακινηθεί τον επόμενο χρόνο στην Ιταλική Νοβάρα όπου αγωνίστηκε σε 21 ματς. Τη σεζόν 2016-2017 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανθρακικού όπου κατέγραψε 57 συμμετοχές, για να μεταγραφεί αργότερα στην Λάρισα. Ακολούθησε η καριέρα σε ΟΦΗ, Κέιπ Τάουν Σίτι (Νότια Αφρική), για να φτάσουμε τη σεζόν 2021-2022 όπου το Γενάρη ανακοινώθηκε από την Προοδευτική και στο τέλος της σεζόν τον βρήκε πρωταθλητή στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής (12 συμμετοχές).

Ξεκινώντας η νέα σεζόν έμεινε μέχρι το Γενάρη στην ομάδα του Κορυδαλλού όπου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 6 ματς στην Superleague 2.

Εν συνεχεία έγινε κάτοικος Μυτιλήνης και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε πρωταθλητή Γ’ Εθνικής ως μονάδα του Αιολικού (23 συμμετοχές), ενώ, πέρυσι στέφθηκε πρωταθλητής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του Πανιωνιου.

Γενικότερα πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετράει 118 συμμετοχές στην Superleague 1 γεγονός που αποδεικνύει ότι η διοίκηση μας προχώρησε σε μια σπουδαία μεταγραφή.

Σημαντικό στατιστικοί στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχει πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους και πρωταθλήματα στην Γ’ Εθνική.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Ποτουρίδη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».