Credits: Facebook/Asteras Kaisarianis FC / Αστέρας Καισαριανής

Δ Όμιλος

Αστέρας Καισαριανής: Ενίσχυση με Μκρτσιάν

26.07.24 | 19:36

Ακόμα μια μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Αστέρας Καισαριανής που ανακοίνωσετην απόκτηση του Ανδρέα Μκρτσιάν.

Ο πολύπειρος αμυντικός γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της Καισαριανής, προς μια καλή πορεία, στην παρθενική της συμμετοχή.

Αναλυτικά:

Ο Αστέρας Καισαριανής ανακοινώνει τη συμφωνια με τον ποδοσφαιριστη, Ανδρέα Μκρτσιάν ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Γεννημένος στις 1/3/1988 ο Ελληνοαρμένιος ποδοσφαιριστής μετράει περισσότερες από 50 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και τουλάχιστον 250 σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Η εμπειρία του και οι παραστάσεις του θα βοηθήσουν την ομάδα μας να εμφανίσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με αποκορύφωμα την άνοδο που πανηγύρισε με την Κηφισιά από την Γ’ Εθνική στην Superleague τη σεζόν 2020-2021.

Μεταξύ άλλων το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ΠΑΕ Θράκη, Πιουνικ με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία του Αρμένικου πρωταθλήματος, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Λαμία, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, Πανθρακικός, Ρόδο, Διαγόρα Ρόδου, Κηφισιά, ΠΑΟ Ρουφ και ΑΟ Υπάτου.

Ο Μκρτσιαν μετράει 6 πρωταθλήματος-ανόδους με τα χρώματα των Πιούνικ, Νέστου Χρυσούπολης, Δόξα Δράμας, Κηφισιάς, Λαμίας, Νίκη Βόλου αποτελώντας παράλληλα έναν αθλητή πρότυπο για τα νέα παιδιά.

Ευχόμαστε η νέα σεζόν να είναι ακόμη μια συναρπαστική για τον Ανδρέα Μκρτσιαν τον οποίο και καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αστέρα.