Credits: Youtube - Argentinos Juniors

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΟΦΗ: Έκλεισε ο Νους και πάει Κρήτη – Διάψευση για Κουέβα

25.07.24 | 21:38

Αίσια κατάληξη είχε η υπόθεση του Τιάγκο Νους για τον ΟΦΗ, καθώς όπως ενημέρωσε ο κρητικός σύλλογος ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Κάπως έτσι ο ο 23χρονος εξτρέμ αναμένεται στο Ηράκλειο, με σκοό να αποτελέσει την 5η μεταγραφή του καλοκαιριού για το σύνολο του Τραϊανού Δέλλα. Ο Νους έρχεται στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν αγοράς.

Ο Νους αποτέλεσε από την αρχή τον βασικό στόχο για την ενίσχυση στα «φτερά», με τους Ομιλήτες να ξεχωρίζουν την περίπτωσή του, μιας και θα μπορέσει να προσφέρει σημαντικές λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως τονίζεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κρήτη, με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν αρκετά μεγάλες, καθώς κράτησαν περίπου δύο εβδομάδες, μιας και ο ποδοσφαιριστής ήταν υπολογίσισμος από την ομάδα της Αργεντινής.

Παράλληλα ο ΟΦΗ διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να εξετάζει την περίπτωση του Κριστιάν Κουέβα

Φινάλε με διπλή προπόνηση στην Ολλανδία

Με διπλή προπόνηση που έγινε την Πέμπτη 25/7 ολοκληρώθηκε στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΟΦΗ ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2024-25.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα με την Μπρέντα, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής μπάλας.

Η αποστολή του ΟΦΗ «πετάει» στις 12:50 μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (26/7) από το Ντίσελντορφ με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας. Η άφιξη της ομάδας στο Ηράκλειο αναμένεται στις 21:05 το βράδυ της ίδιας μέρας.