Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Τζένγκις Κριεμάντι Ο Τζένγκις Κριεμάντι συνεχίζει στην ομάδα της Πιερίας - Credits: Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Ethnikos Official)-Facebook

Superleague 2

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Οι «2+2» ανανεώσεις

26.07.24 | 09:31

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του monobala.gr για την ανανέωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου με τους έμπειρους Βασίλη Τουλίκα (αριστερός στόπερ και μπακ) και Δημήτρη Κλιγγόπουλο (αμυντικός χαφ). Στην ομάδα της Πιερίας συνεχίζουν και ο αρχηγός και δεξιός μπακ, Φερνάντο Κόλα και ο κεντρικός χαφ, Τζένγκις Κριεμάντι, ενώ άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί και η παραμονή των Γιαλαμίδη και Ζουκάν.

Αναλυτικά οι ενημερώσεις του Νέου Κεραμιδίου:

«Με χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Τζένγκις Κριεμάντι. Ο 22χρονος επιθετικός μέσος υπέγραψε το συμβόλαιο του και συνεχίζει να αποτελεί μέλος της μεγάλης μας ποδοσφαιρικής οικογένειας.
Ο Κριεμάντι πέτυχε σπουδαία γκολ που έδωσαν πολύτιμους βαθμούς την περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ με τις δημιουργικές εμπνεύσεις του, κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας μας. Ήταν σίγουρα ένας εκ των βασικών συντελεστών των επιτυχιών μας.
Τζέ, χαιρόμαστε που σε έχουμε μαζί μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

«Ο αρχηγός παρέμεινε στη θέση του!
Είμαστε χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Φερνάντο Κόλα. Ο 23χρονος πλάγιος αμυντικός, υπέγραψε συμβόλαιο και συνεχίζει να αγωνίζεται με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας μας.
Ο Κόλα ήταν ένας απο τους αρχηγούς της ομάδας μας και η παρουσία του αποτέλεσε βαρόμετρο για την γενικότερη απόδοση του συνόλου σε κάθε παιχνίδι της φανταστικής περσινής αγωνιστικής περιόδου, στην οποία πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και την άνοδο.
Φερνάντο συνεχίζουμε! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία!».

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνέχεια της συνεργασίας μας με τον καταξιωμένο κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Κλιγγόπουλο. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιο του και παρέμεινε στο Νέο Κεραμίδι.
Ο Κλιγγόπουλος βοήθησε τα μέγιστα και ήταν απο τους πυλώνες στους οποίους στηρίχθηκε την περσινή πρωταγωνιστική χρονιά η ομάδα μας για να πραγματοποιήσει τους στόχους της.
Δημήτρη τα καλύτερα έρχονται, καλή επιτυχία με υγεία τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο!».

«Έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας με τον Βασίλη Τουλίκα. Ο 24χρονος αριστερός πλάγιος αλλά και κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε το συμβόλαιο του και παραμένει στο ρόστερ μας.
Ο Τουλίκας ήταν απο τους πρωταγωνιστές της περσινής εκπληκτικής πορείας της ομάδας μας, που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ντάμπλ και την άνοδο στην SL2.
Βασίλη σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με υγεία τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά!».