Σιφουέντες Φωτογραφία: YT Screenshoot

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Συμφώνησε με Ρέιντζερς και φέρνει δανεικό τον Σιφουέντες (video)

26.07.24 | 10:19

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Σε μία κίνηση από το πάνω «ράφι» προχωρά ο Άρης, καθώς φέρνει στη Θεσσαλονίκη ως δανεικό τον Χοσέ Σιφουέντες από τη Ρέιντζερς.

Ο κεντρικός χαφ από το Εκουαδόρ θα ενταχθεί στην ομάδα του Άκη Μάντζιου με μονοετή δανεισμό, ενώ η συμφωνία με τους Σκωτσέζους περιλαμβάνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του παίκτη από τον Άρη, έναντι 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρέιντζερς απέκτησε τον Σιφουέντες το καλοκαίρι του 2023 από την Λος Άντζελες FC, έναντι 1.4 εκατομμυρίων και τον Φεβρουάριο τον έδωσε δανεικό στην Κρουζέιρο. Το συμβόλαιό του με τους «διαμαρτυρόμενους» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2027.

Ο 25χρονος χαφ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, έχοντας αγωνιστεί 21 φορές, ενώ ήταν και στον ρόστερ του στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ, όπου αγωνίστηκε σε 2 παιχνίδια.

Ο Σιφουέντες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουνιβεστιντάντ Κατόλικα και μετά από δανεισμούς σε ομάδες του Ισημερινού, πήρε μεγάλη μεταγραφή, ύψους 2.7 εκατομμυρίων στην Λος Άντζελες FC, με την οποία έπαιξε σε 121 παιχνίδια, με απολογισμό 15 γκολ και 20 ασίστ στην τριετία που αγωνίστηκε στις ΗΠΑ.